Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért ilyen furcsa velem a...

Miért ilyen furcsa velem a sógorom?

Figyelt kérdés

Igazából sosem voltam jóban a férjem bátyjával, de valahogy mindig elgondolkoztat a viselkedése és az, hogy mit tehetek én ennyire rosszul? Most már nem bánt és nem zargat minket, főleg mióta neki is felesége van. Lényegében vannak normális pillanatai, de úgy érzem úgy viselkedik velem, mintha egy "idegen"lennék. Igazából ez addig nem zavar, amíg nem egy családi eseményen vagyunk, ahol kb rám se néz és szinte direkt ignorál.

Férjem szerint a tesója ilyen, visszahúzódó, nem beszél senkivel stb stb. Igazából úgy vettem, hogy nem igaz. A felesége nővérével, szóval a másik sógornőjével közvetlen és kedves, beszélget vele stb.

Én nem tettem szerintem vele semmi rosszat, és igazából nekem ez elég rosszul esik, gyerekünk is van, szóval az unokahúgának én vagyok az anyja szóval nem hiszem, hogy ez a megfelelő viselkedés. Mindenkivel megértem magam a családban, az unokatesóival is tök jól elbeszélgetek, mosolygós vagyok stb. Persze, ha ennyire utál meg pikkel rám, akkor nem értem azt, hogy néha meg miért tud normális lenni velem, máskor meg undok.

Próbálok ezzel nem foglalkozni, de nyilván rosszul esik.

Nálatok hasonló?

26/N

2021. ápr. 20. 22:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is 9 es. Kulonben miert nem lehet egy semleges viszonyt kialakitani? Ha nem szol te se szolj hozza. Nem vagytok egy hullamhosszon. Ennyi.
2021. ápr. 20. 23:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Milyen jó érzés levegőnek érezni magam minden családi rendezvényen. Valószínűleg, akik ezt mondják nem voltak még ilyen helyzetben
2021. ápr. 20. 23:45
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Nezd..nem arrol van szó h nem voltunk. Csak el kell fogadni hogy van olyan csaladtag, munkatars stb akikkel meg az idojarasrol sem lehet beszelgetni.

Amugy lehet hogy a tulzott kozeledes zavarja. Engem pl irrital ha nagyon nyomul valaki. Egyszeruen sok.

Amugy irtad hogy most már nem bant titeket, ezek szerint volt komolyabb konfliktus. Ott kell keresgelni.

2021. ápr. 20. 23:49
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem volt komolyabb konfliktus. Irigy volt, a kis öcsi már nem vele foglalkozik 0-24. Unatkozott... Plusz el kellett tartani, amig o nagysaga egyetemre jart.

Nem volt jobb dolga, mint minket zaklatni.

En is haragudtam ra, de nem szokasom haragot tartani.

Es tarsasagban sem szeretek olyan szemely lenni, akit figyelmen kivul hagynak. Szinte szandekosan.

De megprobalom elfogadni, mert beszelni ezekszerint inkabb ne tegyem.

2021. ápr. 21. 00:17
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Neked kellett eltartani? Vagy mi?

Mert ha nem miert idegel ennyire? Ez az onagysaga szoveg eleg irritalo.

"tarsasagban sem szeretek olyan szemely lenni, akit figyelmen kivul hagynak. Szinte szandekosan." Latod, nem a csalad miatt akarsz joban lenni, hanem mert nem viseled el hogy nem rolad szol minden. Nem mindenki akar veled haverkodni, ez van. Engem tokre irritalnal így.

2021. ápr. 21. 00:31
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

Biztosan hallottál már arról, hogy NEM LEHET MINDENKI SZIMPATIKUS A MÁSIKNAK.

Nem kedvelhet mindig mindenki 🤷‍♀️ Fogadd el.

2021. ápr. 21. 06:13
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
Én a helyedben nem vágynék egy ilyen lenéző lény társaságára.
2021. ápr. 21. 07:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy tetszel neki.

Akiket ignoráltam eddig valamilyen oknál fogva, azokat úgy utáltam, mint a szart:

Vagy azért mert egy hárpia.

Vagy azért, mert képtelen volt viselkedni.

Vagy azért, mert egy tanulatlan buta nő, képtelen volt normálisan kifejezni magát.

Vagy azért, mert büszke volt a semmire.

Vagy mindegyik egyszerre.

Ez van.

2021. ápr. 21. 07:26
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem nekem kellett eltartani. Páromnak kellett és szinte lógott rajta. Én ebbe nem szóltam bele, saját pénzével azt csinál,amit akar...Viszont az igen szemet szúrt, amikor a barátnőjével laktak együtt laktak egy albérletben kéthónapig, és még a barátnője részét is a párom fizette ki.

Én is dolgoztam egyetem alatt, engem sem tartott el senki. Na, neki erről szó se lehetett.

Nagyrészt ő bántott régebben is engem, teljesen oktalanul...

Én szeretnék mindenkivel jó kapcsolatban lenni,főleg mert őt nem tudom elkerülni nyilván. Szuper, hogy minden családi rendezvény így fog alakulni...

2021. ápr. 21. 09:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Engedj neki alád....ni, és minden rendben lesz.
2021. ápr. 21. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!