Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Én reagálom túl? Mit tegyek?

Én reagálom túl? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vannak még előzményei a sztorinak. Lényeg, hogy sose volt szoros és jó kapcsolat a családban senkivel. Velem mindig kiabáltak, kihasználtak.

Lényeg, hogy anyámnak adtam kölcsön 60 ezret még szeptemberben. Nővéremnek 90 ezret mert szétmentek az élettársával.

Aztán most nekem lett egy magas kiadásom ( 350 ezer több tétel, uncsim adott kölcsön kifizetni mert határidős volt) mondtam h jó lenne vissza adni már a pénzeket legalább részletekben.

Nővérem nem reagál semmi. Kiderült nem ia voltak külön a párjával...

Anyám is közölte h hát mindig bevannak úszva az albival meg vonnak a fizujából nem tud adni...

Mondtak oké, akkor engem lehet elfelejteni. Én próbáltam rendes lenni de ha ennyire semmibe vagyok nézve akkor hagyjanak békén.

Anyám érdeklődött h nem tudja nekem mi bajom van, meg h most tud 5 ezret adni... Nem reagáltam rá meg semmi, nem akarok beszélni ilyen emberekkel.

Ha ők vissza adták volna akkor nem kellett volna kölcsönkérnen nem tartoznék ilyen rengeteg pénzzel.

De már azon gondolkozom h erotikus munkát vállalok, mert a havi 160 ezres fizumból( hitelek, rezsi) nem tudom soha vissza adni.

Enni alig eszek mert spórolok. Számlákat most ebben a hónapban már nem fizettem meg a hitelemet sem.

Keresek másodállást de egyelőre semmit nem találok.

Én nagyon dühös vagyok, mert nekem kell a fejemet adni arra hogy áruljam a testem, mert ők nem hajlandóak vissza adni.

2021. ápr. 18. 12:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Persze sose adják már vissza ha eddig nem jelentkeztek h legalább havi pár ezerrel de adják vissza.

Szép kártyáról letudtam szedni 95 ezret azt egyből utaltam uncsimnak vissza legalább nekem is annyival kevesebb felé a tartozásom.

2021. ápr. 18. 13:39
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

Szép kártyáról letudtam szedni 95 ezret

aha.

2021. ápr. 18. 13:41
 23/28 A kérdező kommentje:
Jófogáson keress rá... Csak 4 egység hirdeti... Szóval ennyi
2021. ápr. 18. 13:42
 24/28 A kérdező kommentje:

[link]

Írj nekik és megtudod... Szívesen

2021. ápr. 18. 13:44
 25/28 A kérdező kommentje:
Tudom díjazni mikor mindenbe bele kell kötni ami nektek hihetetlen... Sajnálom nem mindenkinek fasza az êlete nekem biztos nem.
2021. ápr. 18. 13:45
 26/28 anonim ***** válasza:
61%
köszi, a linknek örül a rendőrség és a NAV is.
2021. ápr. 18. 13:46
 27/28 A kérdező kommentje:
Hajrá
2021. ápr. 18. 13:47
 28/28 1Léna ***** válasza:
27%

Kedves Kérdező!

Te nagyon jó ember vagy.

Bár csalódtál, maradj jó! Vond le a tanulságot, legyél óvatosabb, körültekintőbb.

Ne pánikolj! Talpraesett vagy, odaszánt, jó problémamegoldó!

Kívánom, hogy a vesszteséged sokszorosát kapd meg, kárpótlásként!

Maradj tisztességes! Ne sűlyedj le a kihasználók szintjére, mert te más vagy. Ha megtartod egyedi segítőkészséged, az bölcsességgel párosítva, boldog, örömteli, biztonságos életútra fog vezetni.

Maradj kapcsolatban családtagjaiddal, mert az ő változásukhoz szükséges esély van abban ha látják a te jó példádat.

2021. ápr. 19. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!