Én reagálom túl? Mit tegyek?
Vannak még előzményei a sztorinak. Lényeg, hogy sose volt szoros és jó kapcsolat a családban senkivel. Velem mindig kiabáltak, kihasználtak.
Lényeg, hogy anyámnak adtam kölcsön 60 ezret még szeptemberben. Nővéremnek 90 ezret mert szétmentek az élettársával.
Aztán most nekem lett egy magas kiadásom ( 350 ezer több tétel, uncsim adott kölcsön kifizetni mert határidős volt) mondtam h jó lenne vissza adni már a pénzeket legalább részletekben.
Nővérem nem reagál semmi. Kiderült nem ia voltak külön a párjával...
Anyám is közölte h hát mindig bevannak úszva az albival meg vonnak a fizujából nem tud adni...
Mondtak oké, akkor engem lehet elfelejteni. Én próbáltam rendes lenni de ha ennyire semmibe vagyok nézve akkor hagyjanak békén.
Anyám érdeklődött h nem tudja nekem mi bajom van, meg h most tud 5 ezret adni... Nem reagáltam rá meg semmi, nem akarok beszélni ilyen emberekkel.
Ha ők vissza adták volna akkor nem kellett volna kölcsönkérnen nem tartoznék ilyen rengeteg pénzzel.
De már azon gondolkozom h erotikus munkát vállalok, mert a havi 160 ezres fizumból( hitelek, rezsi) nem tudom soha vissza adni.
Enni alig eszek mert spórolok. Számlákat most ebben a hónapban már nem fizettem meg a hitelemet sem.
Keresek másodállást de egyelőre semmit nem találok.
Én nagyon dühös vagyok, mert nekem kell a fejemet adni arra hogy áruljam a testem, mert ők nem hajlandóak vissza adni.
Élettársa is olyan amilyen... Nőzik össze vissza.
Van MNBs pénzügyi közvetítői vizsgám azzal is keresgélek. De mindegy is lenne, wct is pucolok csak legyen valami amit a főállásom előtt vagy után eltudok végezni 4-6 órában
Unokatesómnak menne amit vissza tudok adni, mert a saját fizumból a saját költségeimet fedezem.
Anyám is visszatudná egyben adni, mert neki is van ilyen kivehető megtakija nincs lekötve bármikor kiveheti de utazni már nem akar hozzá( 20 kmel odébb van az a bank helyben nincs) meg időt fordítani erre.
Most ennyi a fizum októberig nekem is több dupla fizetésem volt,de novemerben kirúgtak és március végén találtam munkát.
Lényeget kiragadtad azt látom, moratórium után is vettem fel hitelt szóval azt meg ígyis kell fizetni. De kössünk csak ebbe bele
Hiába veszekszem. Ez se hatotta meg, hogy akkor felejtsen el. Mert nem tudja mi bajom van... Pedig pontosan tudja. Szeptember óta 5 ezret tud most adni... Aztán utána? Sose lesz ez vissza adva. Nővérem is ráfogja h nincs miből vissza adni.
Én csak jót akartam h egyiket se baccák ki az albérletből de persze most én vagyok a legnagyobb szarabb szemét a világon
Adnátok még lehetőséget a visszafizetésre vagy végleg megszakítanátok ez miatt a kapcsolatot?
Sose volt úgymond adósságom senki felé,de ez nekem most elég tetemes összeg. Szerintem nyáron kimegyek külföldre egy darabig hogy vissza tudjam adni, nem tudom ott mennyi lehetőségem lesz
Szakítsd meg velük a kapcsolatot.
Annak a pénznek már úgyis mindegy, inkább arra koncentrálj találj valami munkát.
Amúgy is, mivel elég rossz személyiségű emberek, keresni fognak előbb vagy utóbb, ha eltapsolsz az életükből - tapasztalatból mondom.
Erőltetni meg nem kell, ami nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!