Én reagálom tul? Más mit gondolna, ha a családja megvaltozik, de tagadják?
Alaphelyzet
Külön elek
Csalàdtagok szintén, a pàrjukkal, hosszu evek ota igy van
Mostanàban nem beszelnek velem, csak tömondatokban.
Anya plusz olyanokat csinàl, hogy jogtalanul beszol, amin felhaborodok es erre neki all martirt jatszani a.pàrjànak mintha még én idegesetiném öt es én milyen gonosz lennék es tagadja hogy beszolt pedig azt idegbol tette es jogtalanul johogy felhaborodok rajta. Mintha alapbol lenne benne valami indulat amiert beszol
Masik rokon eleinte azert tavolodott el mert jol megy neki es nehogy segiteni kelljen vagy nem is tudom, a jolettel alapbol elszigetelodott es komolyan ha egy evig nem irnék rà, magatol egy szot sem irna, ha felveszem vele a kapcsolatot, tömondatokban valaszol amit muszàj es hidegen, mintha egy munkahelyi kapcsolat lenne vagy nem is tudom
Ha mindezt megemlitem azt mondjàk en kepzelem be es stb
Talalkozni egyik sem akar amugy, vagy osszejarni beszelgetni vagy barmi. Sok munkara hivatkozas ami addig ertheto lenne, csak nekem teljesen olyan mintha nem is lenne csaladom abszolut!!!
Jo és.miért foglalkozol velük? Hoztak egy döntést, ennyi.
Éld a saját életedet és ne próbálj feleslegesen szaladni olyanok után, akiket nem.érdekelsz.
Nem te vagy az egyedüli, akit a családja magasrol leszar :(
Csak de hogy fog kinezni igy a karacsony..
De akkor probalom felfogni ugy hogy ne erdekeljen hogy nincs csaladom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!