Mit lehet tenni egy dührohamos, alkoholista rokonnal?
Figyelt kérdés
A családban van egy rokon, aki mármár tönkreteszi a körülötte élők életét. Cukros, de nem kezeli, iszik is nem keveset, állandóak a dührohamai, kötekszik, veszekszik, ordít. Orovshoz menni nem akar természetesen, gyógyszert szedni szintén nem. Mi a fenét lehet egy ilyen emberrel kezdeni? Mert már nagyon nehéz vele, főleg annak aki vele is él.2021. ápr. 4. 08:42
11/17 anonim válasza:
Az én alkesz nagy apámat,úgy tudtuk rá venni az elvonó kúrára,hogy meg halt egy régi barátja,aki ugyan olyan alkoholista volt mindt ő. Meg iedt és most normális egészséges ember lett belőle
12/17 anonim válasza:
Valami lelki betegség áll a hetérben,Sokan azért isznak passzívan
13/17 anonim válasza:
Ha csak "rokon", akkor el kell kerülni ill. legyen ez a vele együtt élők dolga. Ha nekem kellene együtt élnem ilyennel, akkor nyilván találnék módot arra, hogy elköltözzek tőle, még akkor is, ha nagyon közeli rokonom.
14/17 anonim válasza:
Semmit nem tudtok tenni, esetleg azt, hogy leültök vele beszélgetni. Elmondjátok, hogy ez így nincs jól és orvosi kezelésre van szüksége. Ebből tudhatja, hogy számíthat rátok, de minden más az ő felelőssége.
15/17 anonim válasza:
Én vennék neki rengeteg piát. Piáljon ameddig még él jó sokat és még többet!
17/17 anonim válasza:
Jól érezné magát, ha részegen fetreng, nem lenne ereje kötekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!