Hogy tegyem túl magam azon, hogy a rokonaim utálnak?
Szombaton a nővéremmel megyek a nagybátyámékhoz, mert ő a tudtom nélkül leszervezte. Hiába mondtam neki, hogy nem akarok menni, ő azt mondta, hogy meg lett beszélve, szóval most már mennem kell. A szüleim őt támogatták.
Azért nem akarok menni, mert érzem, hogy engem nem szeretnek. A nővéremmel elbeszélgetnek bármiről, én meg mintha ott se lennék, hiába hozakodok elő egy témával, nem figyelnek rám. Nos, ez nem túlságosan jó egy olyan lánynak, aki mentális és önértékelési problémákkal küzd. Muszáj elmennem, holott tudom, hogy még jobban gyűlölni fogom magam, amiért ennyire nem szeretnek, és figyelmen kívűl hagynak.
Az én rokonaim csak kegyes egyszerűséggel lefosnak.
De ez engem nem zavar,elfogadtam.
Csak néha szomorú azt látni,hogy masok együtt mennek az unokateetvérükkel vásárolgatni,meg kirándulgatni,vagy csak napi szinten beszélnek,míg nekem csak egy örökbefogadott "uncsim" van és ővele se tudok semmről sem beszélni. Mondjuk szeeintem nem is bír engem 😅
Kérdező,az ilyen rokonokkal,akik telibe lefosnak,nem kell foglalkozni.
Ők semmit nem tettek érted,így te is így viszonyulj hozzájuk.
A családodnak meg mondd meg.
Állj a sarkadra,mondd meg,hogy te nem mész.
És magyarázd is meg,hogy miért nem szeretnél velük találkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!