Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Támogatnád a férjed abban,...

Támogatnád a férjed abban, hogy egy ilyen családdal tartsa a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve vagyunk együtt. Az előző házasságából van egy lánya,akivel évek óta nem találkozott személyesen, mivel egyrészt rossz a kapcsolata a volt feleségével, és a lány vele él, pedig már 27. Másrészt külföldön élnek. Telefonon ritkán beszélnek.Szóval a kapcsolattartással az egyik probléma az, hogy az egyúttal a lány anyjával való kapcsolattartást is jelenti, amihez egyikőnknek sincs kedve, a másik , hogy a lánynak 4 párkapcsolata volt, 2 férfival és 2 nővel. Most jelenleg a 2.női párjával vagy nem tudom hogy mondják ezt van együtt. És a másik nő ott lakik velük, így éldegélnek 3-an...

2021. márc. 25. 13:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%

Nem értem mi a kérdés?

Neked mi közöd a férjed lányához? Semmi.

Ha a férjed kíváncsi a lányára vagy fordítva az az ő dolga.

Homofób vagy? Vagy téged miért zavar a lány kivel él vagy osztja meg az ágyát? Ehhez megint csak semmi közöd.

2021. márc. 25. 14:31
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem látok ebben túl nagy problémát. Mondjuk más kérdés, hogy a lány akarja-e felvenni a kapcsolatot az apjával, azért mégiscsak elhanyagolta őt a párod. Szerintem semmi baj nincs abban, ha a szülők a gyerekkel kapcsolatos dolgokat megbeszélik, bár így hogy a lány már idősebb kicsit furcsa, az anyával nem feltétlen értem a kapcsolattartást. Az pedig, hogy a lány biszexuális nem akkora probléma, nyilván azért élnek hármasban mert nincs pénzük különköltözni.
2021. márc. 25. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

"Szóval a kapcsolattartással az egyik probléma az, hogy az egyúttal a lány anyjával való kapcsolattartást is jelenti, amihez egyikőnknek sincs kedve,"

Ebben a helyzetben miért fontos az, hogy NEKED mihez van kedved?

2021. márc. 25. 14:50
 14/18 Savlekotő ***** válasza:
96%
Előző inkább a lány leszbikussága nem tetszik nekik,főleg a kérdezőnek.. Az apuka meg eddig is tojt a gyerekére a 27 év alatt kb képes lapon látta,akkor nem mindegy kivel hányszor élt együtt az a lány?
2021. márc. 25. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

A férjed alapból se fektet ebbe valami sok energiát, ami nagy szégyen, de az a rosszindulat, amit te itt ontasz magadból egy fiatal nő ellen, aki SEMMIT nem ártott neked, valami hihetetlen. Mégis mi közöd van a lakhatásához, szexuális életéhez? Nálad él és a te házadba hordja haza a partnereit? Nem? Akkor kuss legyen. Már bocs, hogy így mondom. Ezen felül amúgy sincs egy deka jogod sem beleszólni abba, hogy a férjed tartja-e a kapcsolatot a saját lányával. Mit képzelsz magadról?

Ja egyébként ezért sem kell az ilyen betegesen féltékeny, birtoklásmániás hárpiáknak gyerekes pasival összeállni, akik nem tudják elviselni, hogy ott bizony nem csak én, én, én van.

2021. márc. 25. 14:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Támogatnám a férjem akárhogy is dönt mert ő is támogat még akkor is ha nem értünk egyet.
2021. márc. 25. 18:06
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

Semmi közöd hozzá, a férjed azt tesz amit akar.

Azt meg külön gusztustalannak tartom hogy elítélsz valakit mert biszexuális.

Sajnálom azokat az embereket akiknek közük van hozzád és kénytelenek téged minden egyes nap elviselni Karen.🤮🤮🤮

2021. márc. 26. 01:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy itt is ezerszer elhangzik, hogy a szerelmével a szülőknél él valaki, úgy itt sem történik más.

Ja de: a szerelme vele azonos nemű.

Úristen. Lehet, hogy megbuzul a férjed is, ha beszél vele: esetleg bi - vagy tri - vagy bármilyenszexuális lesz, vigyázz, az ördög sosem alszik...!!🥸

2021. márc. 28. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!