Támogatnád a férjed abban, hogy egy ilyen családdal tartsa a kapcsolatot?
Nem értem mi a kérdés?
Neked mi közöd a férjed lányához? Semmi.
Ha a férjed kíváncsi a lányára vagy fordítva az az ő dolga.
Homofób vagy? Vagy téged miért zavar a lány kivel él vagy osztja meg az ágyát? Ehhez megint csak semmi közöd.
"Szóval a kapcsolattartással az egyik probléma az, hogy az egyúttal a lány anyjával való kapcsolattartást is jelenti, amihez egyikőnknek sincs kedve,"
Ebben a helyzetben miért fontos az, hogy NEKED mihez van kedved?
A férjed alapból se fektet ebbe valami sok energiát, ami nagy szégyen, de az a rosszindulat, amit te itt ontasz magadból egy fiatal nő ellen, aki SEMMIT nem ártott neked, valami hihetetlen. Mégis mi közöd van a lakhatásához, szexuális életéhez? Nálad él és a te házadba hordja haza a partnereit? Nem? Akkor kuss legyen. Már bocs, hogy így mondom. Ezen felül amúgy sincs egy deka jogod sem beleszólni abba, hogy a férjed tartja-e a kapcsolatot a saját lányával. Mit képzelsz magadról?
Ja egyébként ezért sem kell az ilyen betegesen féltékeny, birtoklásmániás hárpiáknak gyerekes pasival összeállni, akik nem tudják elviselni, hogy ott bizony nem csak én, én, én van.
Semmi közöd hozzá, a férjed azt tesz amit akar.
Azt meg külön gusztustalannak tartom hogy elítélsz valakit mert biszexuális.
Sajnálom azokat az embereket akiknek közük van hozzád és kénytelenek téged minden egyes nap elviselni Karen.🤮🤮🤮
Ahogy itt is ezerszer elhangzik, hogy a szerelmével a szülőknél él valaki, úgy itt sem történik más.
Ja de: a szerelme vele azonos nemű.
Úristen. Lehet, hogy megbuzul a férjed is, ha beszél vele: esetleg bi - vagy tri - vagy bármilyenszexuális lesz, vigyázz, az ördög sosem alszik...!!🥸
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!