Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Magyarországon a generációk...

Magyarországon a generációk mennyire függetlenek egymástól egy egytől tízes skálán?

Figyelt kérdés

1-es az indiai/muzulmán családok

10-es a skandináv/ausztrál családok

Melyik kultúrához hasonlítunk?

2021. márc. 3. 14:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, laktam ott. Az idősek vagy önállóak (utazgatnak, saját barátaik vannak) vagy pedig otthonban laknak vagy háziápoló gondozza őket. Ritka, hogy a gyerek hazajár kapálni
2021. márc. 3. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Igen, és aki ott hazigondozo, annak ki gondozza a szüleit?
2021. márc. 3. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

4-esnek adok igazat. Pl rengeteg gyereket azért kényszerítenek ki nagymamik a szegényebb rétegben hamar hirtelen szüljön a semmire, hogy ők majd gyámok legyenek pénzért. Rengeteg gyereket belekényszerítenek a rokkantságiba, hogy ők majd megkapják az ápolásit. Aztán van a szülők eltartása. A csok miatti egymásrautaltság. A kis lakásokat nem engedélyezik nagy hodályokban uralkodnak azok a szülők akikben van erre hajlam. Aehylett hogy független kisebb ingatlanok lennének és a létszámot korlátoznák.

Stb.

2021. márc. 3. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Ebben is félúton vagyunk közöttük, mint minden másban, anyagilag, fejlettségben, toleranciában, stb.
2021. márc. 3. 15:17
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
félutat mondanék. de én pl tudom magamról hogy nem fogok senkit gondozni, úgyhogy én ilyen szempontból 10es vagyok. de tartom a kapcsolatot a szüleimmel, szeretem őket, jóban vagyunk, megbeszélünk dolgokat, de azért annyira nem vagyunk egymás szájában mint az 1esek.
2021. márc. 3. 15:30
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Én is azt látom, hogy félúton vagyunk.
2021. márc. 3. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!