Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » El mernéd otthon mondani,...

El mernéd otthon mondani, hogy Balira mész nyaralni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 11:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
89%

29-es, már lassan sárga vagy az irigységtől, vigyázz!

Tipik balatonozós, "oda is viszem a parizeres szendvicset, alufóliában" proli lehetsz. Gratulálok, biztosan sokat elértél az életben! :)

2021. febr. 19. 19:42
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk se jutott rajtunk kívül senki egzotikus helyekre nyaralni, testvéremnek lenne rá egyedül pénze, de őt meg nem érdekli az ilyesmi, a férjem és az én szüleim meg nem is engedhetik meg maguknak, a rokonság nagyobb részének meg az a nyaralás, hogy átmennek délutánonként az egyetlen nagynénihez, akinek medencéje van, viszik a gyerekeket, oszt' jónapot. Ennek ellenére mi elmondtuk nekik, hogy ugyan nem Balira, de Szingapúrba mentünk nászútra, egyébként meg minden évben legalább egyszer (de inkább kétszer) megyünk külföldre is nyaralni/kirándulni, és azt sem titkoljuk előlük. Örülnek nekünk, anyósom mindig kéri a képeket.

Amúgy a Balatonra is szívesen járunk, néha amúgy tényleg ledöbbenek, hogy a Horvát tengerparton olcsóbban jött ki egy hét, mint mondjuk Füreden :D Szóval #29, ha a Balatonra futja, akkor futná ott Horvátországra is, csak okosan kell költeni.

2021. febr. 19. 21:26
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért gondolja mindenki hogy ez olyan húde nagy kiadás, föleg ha magad szervezed. Akik cigarettáznak valoszinű többet elfüstölnek évente. Azon mégse lepödik meg senki.
2021. febr. 21. 08:31
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval teljesen egyetértek, cigire, piára, szerencsejátékra, csokira, nasira, benzinre, kocsira rengeteg pénzt el lehet költeni évente "észrevétlenül". Mindenki saját belátása szerint megtervezheti előre a preferenciáit és a költéseit, takarékoskodhat kedve és lehetőségei szerint, aztán eldöntheti, hogy belföldre, vagy külföldre utazik. Sok embert ismerek, aki akkor sem utazna külföldre, ha tehetné, mert szerinte utazásra költeni 1 milliót, az pénzkidobás. Mások számára viszont élmény. Szerintem is csodálatos dolog bejárni a világot, rengeteg gyönyörű helyre el lehet jutni, ha utaznék elmondanám a családnak, de nem dicsekvésből, hanem elmesélve az élményeimet. Mások élményeit is szívesen hallgatom olyan helyekről, ahová én nem jutok el.
2021. febr. 22. 19:23
 35/36 anonim ***** válasza:
Persze, mondjuk Európán kívül még nem jártunk, de ha egyszer lemegy ez a szutyok vírusfóbia, akkor tervezzük. Egyébként azon se akadt ki senki, hogy nagybátyámék utazgatnak. Anyumék is mehetnének, de nevelőfatert atommal se lehet kirobbantani. :D Persze anyum azért a kolléganőivel meg mostohaöcsémmel elment nyaralni. :D
2021. febr. 24. 13:10
 36/36 anonim ***** válasza:
42%
Azért annyira nem ciki Bali, hogy ne merjem elmondani. Nálatok kötelező a legdrágább helyekre menni? Oké hogy Indonézia nem a legmenőbb hely a világon, de azért Bali is szép... Mielőtt megkérdezed igen, ott voltam nászúton, és igen, magamra vettem a kérdést.
2021. febr. 24. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!