El mernéd otthon mondani, hogy Balira mész nyaralni?
De jól megy itt egyeseknek, hogy a rokonok is külföldre járnak nyaralni...
Jó is az, anyuék pénzéből világot látni!
Aztán nyafognak a magyarok, hogy csórók... Látom, mennyire...
Az én családomban annó ment a titkolózás a nagyszülők elől, anyámék kérték, hogy ne mondjuk el nekik, ha megyünk valahova, mert rossz szemmel néznék.
Hát én azóta mentem külföldre többször is, és nagy vidáman adtam elő a beszámolót a nagyszülőknek. Papám kiakadt, hogy erre költöm a pénzem (amiért megdolgoztam természetesen), én meg kerekperec megmondtam neki: oda megyek, ahova akarok, és arra költök, amire akarok.
Utána még kis ideig puffogott magában, és azóta el is felejtődött a dolog.
Balira csak kijutni "nehéz", elég drága az út oda-vissza. Kint viszont baromi olcsó az élet. Arra figyelj oda, hogy legyen nálad gyomorfertőtlenítő, én 1 hétig hánytam mire megszokta a gyomrom az ottani kaját. :D
Egyébként igen, elmondanám ha kérdeznék. Senkinek semmi köze a másik pénztárcájához.
Volt időszak, amikor "megengedhettem magamnak".
Persze sokat jelentett, hogy direktben a szállodákkal tárgyaltam indonézül, néhány balinéz kifejezéssel keverve, megkerestem a legolcsóbb légitársaságot igénybe véve a többnyire nem ismert (vagy nem "szívesen felajánlott" kedvezményeket).
Szóval akár több tíszereséért is elmehettem volna 3 hétre -ha lett volna rá keret.
Minden gond nélkül. Amikor 21évesen elmentem Finnországba 1 hónapra akkor is indulás előtti napon jelwztem,hogy én kicsit kimaradok..
Mindenki örömmel fogadta.
Hogyan tudnám anyámmal megértetni, hogy mi az a Bali?
Ááá, ide megyek inkább Hajdúszoboszlóra! :-D
Nem semmi! Állítólag sok a munkanélküli(már vírus előtt, 5 éve is ezt harsogták egyes pártok), nincs pénze a magyarnak, de külföldi nyaralásokra mindig jut della! Ém meg örülök, hogy a Balatonra eljutok nyaranta!
Bár azzal nem lehet úgy villogni Instán meg Físzbúkon, hogy lássák nekem milyen jól megy, kapjam az irigykedő lájkokat...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!