Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » El mernéd otthon mondani,...

El mernéd otthon mondani, hogy Balira mész nyaralni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 11:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
16%

De jól megy itt egyeseknek, hogy a rokonok is külföldre járnak nyaralni...

Jó is az, anyuék pénzéből világot látni!

Aztán nyafognak a magyarok, hogy csórók... Látom, mennyire...

2021. febr. 19. 12:53
 22/36 anonim ***** válasza:
96%
Mi a Seychelle szigeteken voltunk... Elmondtuk a családnak, miért titkoltuk volna, jóban vagyunk. A mi családunkból se járt még ilyen messzi, exotikus drága nyaraláson senki, de örültek nekünk,mert ez volt egyben a nászutunk, szülinapi ajándékunk is egymásnak (1 nap külömbséggel van) és az én bakancslistámon volt ez a hely, a férjem pedig támogatta az álmom. Amikor hazajöttünk meg kiderült, hogy várandós vagyok, jó kis szuvenírt hoztunk magunkkal :) Fülünkbe jutott pár "jól megy nektek" megjegyzés is, de konkrétan egyik fülön be, másikon ki, csak mosolygok rajta és helyeselek..Az embereket az már nem izgatja, hogy pl. nem dohányzunk, nem ragaszkodunk a márkás ruházathoz, és belünket is kidolgoztuk sokszor, ügyeleteket, túlórákat vállalva, hogy meglegyen mindenünk és eljuthassunk olyan helyekre is akár, amikről 5 éve álmodoztunk csak..
2021. febr. 19. 12:54
 23/36 anonim ***** válasza:
93%

Az én családomban annó ment a titkolózás a nagyszülők elől, anyámék kérték, hogy ne mondjuk el nekik, ha megyünk valahova, mert rossz szemmel néznék.

Hát én azóta mentem külföldre többször is, és nagy vidáman adtam elő a beszámolót a nagyszülőknek. Papám kiakadt, hogy erre költöm a pénzem (amiért megdolgoztam természetesen), én meg kerekperec megmondtam neki: oda megyek, ahova akarok, és arra költök, amire akarok.

Utána még kis ideig puffogott magában, és azóta el is felejtődött a dolog.

2021. febr. 19. 13:02
 24/36 anonim ***** válasza:
87%

Balira csak kijutni "nehéz", elég drága az út oda-vissza. Kint viszont baromi olcsó az élet. Arra figyelj oda, hogy legyen nálad gyomorfertőtlenítő, én 1 hétig hánytam mire megszokta a gyomrom az ottani kaját. :D

Egyébként igen, elmondanám ha kérdeznék. Senkinek semmi köze a másik pénztárcájához.

2021. febr. 19. 13:20
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Volt időszak, amikor "megengedhettem magamnak".

Persze sokat jelentett, hogy direktben a szállodákkal tárgyaltam indonézül, néhány balinéz kifejezéssel keverve, megkerestem a legolcsóbb légitársaságot igénybe véve a többnyire nem ismert (vagy nem "szívesen felajánlott" kedvezményeket).

Szóval akár több tíszereséért is elmehettem volna 3 hétre -ha lett volna rá keret.

2021. febr. 19. 13:23
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést, miért ne mondanám el? Mondjuk a szüleimnek tuti elmondanám, másnak meg nem sok köze van hozzá, hová megyek a feleségemmel.
2021. febr. 19. 13:32
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Minden gond nélkül. Amikor 21évesen elmentem Finnországba 1 hónapra akkor is indulás előtti napon jelwztem,hogy én kicsit kimaradok..

Mindenki örömmel fogadta.

2021. febr. 19. 13:55
 28/36 anonim ***** válasza:
60%

Hogyan tudnám anyámmal megértetni, hogy mi az a Bali?

Ááá, ide megyek inkább Hajdúszoboszlóra! :-D

2021. febr. 19. 13:55
 29/36 anonim ***** válasza:
12%

Nem semmi! Állítólag sok a munkanélküli(már vírus előtt, 5 éve is ezt harsogták egyes pártok), nincs pénze a magyarnak, de külföldi nyaralásokra mindig jut della! Ém meg örülök, hogy a Balatonra eljutok nyaranta!

Bár azzal nem lehet úgy villogni Instán meg Físzbúkon, hogy lássák nekem milyen jól megy, kapjam az irigykedő lájkokat...😂

2021. febr. 19. 15:16
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
29! Azért mert te beérted a 8 általánossal más meg végigtanulta az életét, még nem kellene irigykedni. Én sem osztottam meg a nagyvilággal, hogy egyetem mellett takarítani jártam és vért izzadtam, hogy mindig feljebb lépjek és önerőből érjek el mindent. De tipikus emberi természet, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, meg irigykedjünk arra akinek jól megy. De az odautat te nem vállalnád be (ahogy ezek szerint nem is vállaltad) egyik helyett sem.
2021. febr. 19. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!