Felnőttként rossz, ha nincsenek unokatestvéreid? Felnőttként rossz, ha nincsenek valakinek unokatestvérei?
Elsőfokon van 2 unokatestvérem, de mivel anyukám és az öccse több mint 20 éve nem találkoztak, így gyerekkori néhány találkozást leszámítva nem is ismerem őket. Ha az utcán találkoznánk fel sem ismernénk egymást.
Másodfokon meg nagyon sok van, tudok a létezésükről, de nem tartjuk a kapcsolatot.
Szerintem nem rossz, ha nincsenek, igaz nekem testvérem sincs, így ennek a hiányát sem érzem meg. De ismerek olyat, ahol az unokatesók tartják a kapcsolatot és jóban vannak.
Nekem vannak unokatestvéreim, de nem tartjuk a kapcsolatot. Mindenkinek megvan a saját családja, mindenki máshol él, szinte soha nem találkozunk.
Nem tudom, hogy miből maradok ki ezáltal, de sosem bánkódom emiatt. (Amúgy is magamnak való ember vagyok.)
Nekem van 3, de nagyon régen találkoztunk már, többnyire még gyerekkorunkban, akkor jól eljátszottunk egymással. Mivel azonban unokatestvéreimnek, meg nekem is külön életem van már egy ideje a szüleinktől (persze a saját szülőkkel tartjuk rendszeresen a kapcsolatot) azóta már nem tartjuk mi, unokatesók a kapcsolatot, igaz, a szüleim összejárnak a testvéreikkel, ha nem is gyakran. Így gyakorlatilag nem mondanám, hogy rossz lenne, ha nem lennének unokatestvéreim.
De úgy látom, hogy többeknél is hasonlóan van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!