Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Felnőttként rossz, ha nincsene...

Felnőttként rossz, ha nincsenek unokatestvéreid? Felnőttként rossz, ha nincsenek valakinek unokatestvérei?

Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 04:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Elsőfokon van 2 unokatestvérem, de mivel anyukám és az öccse több mint 20 éve nem találkoztak, így gyerekkori néhány találkozást leszámítva nem is ismerem őket. Ha az utcán találkoznánk fel sem ismernénk egymást.

Másodfokon meg nagyon sok van, tudok a létezésükről, de nem tartjuk a kapcsolatot.

Szerintem nem rossz, ha nincsenek, igaz nekem testvérem sincs, így ennek a hiányát sem érzem meg. De ismerek olyat, ahol az unokatesók tartják a kapcsolatot és jóban vannak.

2021. febr. 17. 11:04
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vannak unokatestvéreim, de nem tartjuk a kapcsolatot. Mindenkinek megvan a saját családja, mindenki máshol él, szinte soha nem találkozunk.

Nem tudom, hogy miből maradok ki ezáltal, de sosem bánkódom emiatt. (Amúgy is magamnak való ember vagyok.)

2021. febr. 17. 11:08
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van 3, de nagyon régen találkoztunk már, többnyire még gyerekkorunkban, akkor jól eljátszottunk egymással. Mivel azonban unokatestvéreimnek, meg nekem is külön életem van már egy ideje a szüleinktől (persze a saját szülőkkel tartjuk rendszeresen a kapcsolatot) azóta már nem tartjuk mi, unokatesók a kapcsolatot, igaz, a szüleim összejárnak a testvéreikkel, ha nem is gyakran. Így gyakorlatilag nem mondanám, hogy rossz lenne, ha nem lennének unokatestvéreim.

De úgy látom, hogy többeknél is hasonlóan van ez.

2021. febr. 17. 11:20
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorban jó volt, de felnőtt korban már semmi kapcsolat nincs, így alakult.
2021. febr. 17. 11:41
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok van, de egyikkel sem tartom a kapcsolatot. Jobban jársz a saját akaratodból megválasztott barátokkal.
2021. febr. 17. 19:15
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem vannak, de annyira nem tartom velük a kapcsolatot, hogy azt se tudom mi van velük... Mondhatni nincsenek is. Nem zavar, ami "nincs" az nem hiányzik.
2021. febr. 18. 12:42
 27/29 Metionin ***** válasza:
Nekem rengeteg van de mind olyan idős hogy a gyerekeik velem egy idősek és sohasem volt köztünk családi kapcsolat. Nálunk az unokatesó meg hasonlók csak rokonok akiket néha látunk a temetéseken. Nem érdekelnek, nem hiányoznak, szerintem nem "létszükség" hogy valakinek unokatesói legyenek.
2021. febr. 18. 14:30
 28/29 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Van vagy 10, nem tartjuk a kapcsolatot.
2021. febr. 19. 00:07
 29/29 anonim ***** válasza:
Én megvagyok, nem tudom milyen lenne ha lett volna de meghal, akkor tudnám a hiányát érzékelni meg milyen amikor velem volt, de így csak ezt az oldalt ismerem. Szerintem jobban jártam mint azok akiknek van, és haragban élnek vele.
2021. febr. 28. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!