Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Felnőttként rossz, ha nincsene...

Felnőttként rossz, ha nincsenek unokatestvéreid? Felnőttként rossz, ha nincsenek valakinek unokatestvérei?

Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 04:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 van, de pont olyan a viszonyunk, mintha nem is lenne.
2021. febr. 17. 08:18
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlenegy unokatesóm van. Nem tartjuk a kapcsolatot egyáltalán. 6 éve jött velem szembe az utcán, én egy ismerősömmel sétáltam, köszöntem neki, hogy szia, ő meg köszönt, hogy szia Milán (Milán az ismerősöm..).

Tavaly meghalt a keresztanyám( az ő anyukája), azóta sem beszéltünk csak küldi az ügyvédjével a valótlan követeléseit.

(Felújítottuk nagymamám házát, 7 év alatt, 8 milliót költöttünk rá, plusz a 7 évi munkánk apuval és nővéremmel, addig a család az ő részéről egy tűt nem rakott arrébb és igényt tart az ingatlanból 25 millióra. Abból az ingatlanból, ami felbecsültetve 18 milliót ér... Állítása szerint 50et, szóval most mi követelünk minimum 40 milliót) A csalàdot tényleg nem választhatja meg az ember.

2021. febr. 17. 08:43
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Apai részről van 1 db, akit nem láttam 10 éve, de gyerekkoromban is kb 3x.

Anyai részről meg totál nem hiányzik, legalább senki nem szereti el a nagyimat előlem. :D Ott másodunokatesók vannak, akikkel rendszeresen együtt játszottunk, meg írunk egymásnak néha a fészen.

2021. febr. 17. 08:50
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
Igazából tini vagyok, és pont leszarom hogy van-e vagy nincs
2021. febr. 17. 09:34
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Ja tini vagy, jogod van leszarni a saját fejed is. 😀😀
2021. febr. 17. 09:53
 16/29 anonim ***** válasza:

Lehet megy a veszekedés, de én nem az vagyok akivel veszekszel xD

Csak jöttem írni egy hozzászólást, bocsi XD

2021. febr. 17. 09:54
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

A mi családunkban még a másodfokúakkal is tartjuk a kapcsolatot. Na nem napi szinten, de vannak családi találkozók, ahová tényleg mindenki eljön. Aztán kisebb körben persze gyakrabban is találkozunk.

Szerintem ez már ott eldől, hogy a szülők milyen kapcsolatban voltak a saját testvéreikkel. Mert ha jó a viszony, akkor nyilván összejárnak a gyerekeikkel is - ergo kialakul a barátság a gyerekeik (unokatesók) között is.

A nagymamám nyaranta "begyűjtötte" az unokákat, volt úgy, hogy 15-en voltunk "táborban" a nyaralójukban. :) Nekem ez rengeteget jelentett, és jelent ma is, hogy ilyen szép nagy a család.

2021. febr. 17. 10:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Nekem vannak unokatestvéreim, de nem láttam 20 éve egyiket sem. Azt sem tudom, élnek-e még, és őszintén, nem is érdekelnek. Szóval ha nem lennének unokatestvéreim, akkor is ugyanilyen lenne az életem.
2021. febr. 17. 10:18
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkorban összeraktak minket játszani (a testvérek rendszeresen vigyáztak egymás gyerekeire), de felnőtt korra nem maradt meg a kapcsolat.

Ami találkozás van velük, az anyukám miatt van, mert ő még tartja a kapcsolatot az unokahugai-öccsei többségével.

2021. febr. 17. 10:58
 20/29 P.O.C. ***** válasza:
Nekem vagy 12 van, de csak 4 -el az anya ágon lévőkkel tartom a kapcsolatot. Velük már gyerek korom óta jó a viszony, lehet bszámítani rájuk. Többiek az se tudom hogy kéteznek, fekét nem káttam soha.
2021. febr. 17. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!