Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha nem tartanád a kapcsolatot...

Ha nem tartanád a kapcsolatot az unokatestvéreddel, letörölnéd facebookról?

Figyelt kérdés
engem senki nem szeret, néhányan nem is az ismerőseim, az unokatestvérem lánya nem is tudja ki vagyok de mindenkit ismer rajtam kívül,minden családfa ismerőse facebookon csak én nem... nem lájkoljuk egymást, nem köszöntjük fel egymást sem... külföldről haza jöttem, beszéltünk pár szót és ennyi...
2021. jan. 24. 21:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ha zavar, töröld le, ha nem, akkor maradjon. Az egyik unokatesómmal egy városban lakunk, csak köszönünk, ha találkozunk, semmi más, de szembe se jut, hogy letöröljem.
2021. jan. 25. 13:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Én akkor unfriendeltem az unokatesómat, amikor kezdett az agyamra menni auz idióta kommentjeivel meg a túltolt nyalizással.
2021. jan. 25. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!