Miért viselkedik velem így az unokahúgom?
Közte és köztem 1 év korkülönbség van. Egész gyerekkorunk óta jóban voltunk.
Mióta felnőttünk, dolgozunk, kapcsolat, család, gyerekek azóta kezdett el furcsán viselkedni.
Folyamatosan belém kötött, kezdve onnan, hogy nekünk nagy esküvőnk volt a férjemmel, ő erre biztos nem költene és milyen hülye vagyok.
Nekem volt fogadott orvosom mikor terhes voltam, akkor is folyamatosan a semmiből beszólogatott, hogy ő erre nem költene mert szerinte hülyeség. Utána sokszor a szülés miatt bántott, hogy én nem szültem mert császármetszés volt és emiatt a gyerekem se fog kötődni hozzám.
Mikor a házunkat építettük akkor is csak a negatív oldalát mondogatta, hogy majd jól bele bukunk a hitelbe amit felvettünk.
2 évig meg is szakítottam vele a kapcsolatot, nem beszéltünk egyáltalán.
Pár hónapja megkeresett, bocsánatot kért a viselkedése miatt. Újra elkezdtünk beszélgetni, találkozni. Nagyon jó volt, úgy láttam, hogy tényleg megváltozott.
Viszont az elmúlt hetekben újra elkezdte a kötekedést.
Én miért nem járok egyedül a gyerekekkel boltba, miért online rendelünk, látszik milyen lusták vagyunk.
A mosogatógép, szárítógép szar, semmit nem ér, neki ne magyarázzam meg, hogy jó (hozzá teszem, ezt úgy mondja, hogy neki nincs).
Nekem miért nem jó a Lidls pelenka, a nagyobb gyereknél azt használtam.
Most pár példát írtam, hogy ilyen.
Egyszerűen nem értem miért csinálja.
Tudom, kerdezzek rá. Megtettem, megkérdeztem mi a baja velem.
Azt mondta semmi, csak megváltoztam.
#17 pontosan ugyan ez a szituáció.
Ami nekünk van az rossz, ami nekik van az tökéletes.
8 éve kezdte el az esküvőnk szervezése alatt, hogy ő biztos nem költene erre/arra. Minek lesz dekoros, minek lesz vőfély, miért ilyen szín lesz ez ronda stb, stb.
Utána folytatta az orvossal a terhesség alatt, 4 hónap különbséggel szültünk.
Előtte semmi nem volt, nagyon nagyon jóban voltunk. Előtte soha nem voltak ilyen beszólásai.
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon sajnálom, hogy ezek vannak benne.
Akkor jobb is ha hagyom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!