Nem normális apám unokatestvére. Mit csináljak vele? F
Figyelt kérdés
Sziasztok! Apám unokatestvére nagy valószínűséggel beteg. Nem tudja felfogni a dolgokat. Megmondtuk neki hogy ne hívjon fel hajnalba, erre ma is és tegnap is felhívta a család összes tagját hajnali 4-6 között. Persze senki nem vette fel neki mert már unja mindenki. Készülődök éppen mert mentem a boltba épp mostam az arcom erre búg a telefonom megint...Mire odamentem kinyomta. Mondom jólvan ha megint hív nem leszek köcsög és felveszem. Hívott is..Felvettem. Szóltam hogy: "Szia" erre beleszól hogy "Hali!!" Aztán kínos csend. Kérdezem,:Miért hívtál?.....Semmi válasz. Kérdezem "Hahó itt vagy??" De közbe hallottam a lélegzetét ahogy vette a levegőt ilyen hangosan😂😂Aztán ráraktam a telefont. Most délután hívta a báttyámat, aki felvette és annyit mondott bele hogy: "Szart az orrodra" Majd lerakta......Most szerintetek?😂2021. jan. 22. 15:59
11/14 anonim válasza:
#11-es:
És neked különb a szellemi állapotod? Agymosott barom...
12/14 Savlekotő válasza:
Minden családba legalább egy bolond jut.. Ignorálni kell..
70F
13/14 anonim válasza:
Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy ha valakit fel merészelek hívni hajnali 1 körül, akkor az tényleg nagyon fontos (amúgy nem szoktam, mert tudom az illemet), és akkor még a Nap is kisüt.
Ugyanezt várom el minden rokontól is.
Ha olyan marhasággal hív fel -teszem fel- éjnek évadján, hogy hogy vagyok, hát akkor pár keresetlen szóban megtudja, hogy vagyok valójában.
De ha olyannal hív fel, hogy otthon találta az asszonyt a szeretőjével, akkor azt fogom kérdezni, hogy ásót, klórmeszet vigyek -e vagy van neki otthon...
Szóval differenciálni kell, erősen. :)
14/14 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg beteg, lehet, hogy mentális problémája van, egyáltalán nem normális ez a viselkedés, pláne, ha korábban nem volt ilyen. Vagy nem lehet, hogy iszik? Szerintem segítségre lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!