Létezik ilyen? "Szemezett" volna velem a sógorom? 25/N
Kint voltunk szabadtéren, amikor azt vettem észre, hogy figyelt engem a férjem testvére. De úgy több másodpercig és félig mosolygott is közben. Kicsit ki volt csípve, az igaz.
Érdekes volt mindenesetre.
Most ezt miért csinàlta egyáltalán? Létezik ilyen 'sógorok'közt?
25/N
1)
A "szemezéshez" kettő kell, az egyik te vagy.
2)
Társaságban rád nézett a "sógorod", talán még mosolygott is, juj de izgi!...tuti megér egy kérdést! :D
Kérdező, nem dugtál még félre, de így kezdődik. Nagyon vigyázz, mert egyszer mondjuk mikor pont összevesztek valamin a férjeddel és adódik egy olyan alkalom, mikor kicsit megisztok a sógorral, bizony lazán lehet belőle egy dugás. Főleg ha így szoktál fantáziálni is róla.
Alkalom szüli a tolvajt - szokták mondani.
Te dugni akarsz vele. Tehát egy ócska ribizli vagy.
Mint írták , szokták egymást nézni a családtagok. Szerintem tuti azt gondolta,amit itt írtak. De jó, hogy ezt a K-t nem én fogtam ki.
Ha akarnék tőle, már rámásztam volna!
Egyébként meg ő kezdte rám csorgatni a nyálát, nem nehéz azt észrevenni egy pasinál.
De amúgyis esélytelen, hogy akármi történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!