Létezik ilyen? "Szemezett" volna velem a sógorom? 25/N
Kint voltunk szabadtéren, amikor azt vettem észre, hogy figyelt engem a férjem testvére. De úgy több másodpercig és félig mosolygott is közben. Kicsit ki volt csípve, az igaz.
Érdekes volt mindenesetre.
Most ezt miért csinàlta egyáltalán? Létezik ilyen 'sógorok'közt?
25/N
Nekem a sógorom, aki tényleg a sógorom, nem csak a pasim testvére, 20 éve a családunk tagja. Ezalatt nem is tudom, hogy hányszor viccelődtünk, vagy néztünk egymásra. Pont olyan mint egy testvér, nemtelenek vagyunk egymás számára.
Szerintem ne fantáziálj, mert veszélyes vizekre eveztél!
23-as.
Persze, mindenkinek szíve joga mivel viccelődik. Én tudom, hogy a férjemnek nem tetszene, így ezzel nem viccelődöm. Mindenkinek más a humora, ez a nem bizalmon múlik. Egyébként tudja, hogy nem tartom rossz pasinak a testvérét, de azt is tudja hogy nem kezdenék ki vele és viszont. :)
Ő is jócsajnak tartja a barátnőmet, ez ellen sem tudok mit tenni... :)
21-es.
Én nem vagyok jóba a sógorommal. Mi nem viccelődünk, mégcsak nem is beszélünk. Visszahúzódó, nem nagyon beszél. Olykor észreveszem, hogy "figyelget"függetlenül attól mennyire vagyok slampos vagy kicsípve.
Ne keverd a szart a családban Kérdező!
Ilyen hülyeségek miatt szokott aztán életre szóló harag lenni családtagok között, holott a p.na már 100 éve nincs sehol.
De csak velem visszahúzódó annyira... :)
Najó, akkor meg most jön az, hogy utál meg ilyenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!