Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A sógorom se normális, igaz?

A sógorom se normális, igaz?

Figyelt kérdés
A sógorom nem normális. 25 éves férfiről beszélünk aki azzal tölti mindennapjait, hogy biciklizik. Jár dolgozni is de ritkán. Alkalmi munkákból tengődik. Persze ez a magánélete nem is érdekel. Az a része viszont nemhogy érdekel hanem zavar is, hogy a lányomra gerjed. Én úgy veszem észre furcsán kerülgeti, érdekes hozzászólásai vannak a dolgokhoz. Csak hogy mondjak egy példát: A lányom egyszer a pórszívó csőt szétszedte, majd egy alkatrészét tette bele vissza, és megszólalt hogy: "De nem megy bele!" Erre elkezdi a sógorom: "Nekem is ezt fogod mondani?" .... Most aki érti érti... Amikor én ezt meghallottam kikerekedett a szemem,hogy MIVAN?? De nem mutattam ki, mennyire ideges lettem...azért egy felnőtt férfi ne akarjon már semmit az én tini lányomtól!!! Persze röhögött hogy ő ezt poénnak szánta de nekem ez nagyon nem poénos. Olyanra is volt példa hogy elkezdte csikizni. Mindenki szeme láttára hát van bőr a képén mondhatom...De most mondjátok meg mit lehet tenni egy ilyen ótvar emberrel?
2021. jan. 9. 19:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
22%
...
2021. jan. 10. 10:04
 22/28 anonim ***** válasza:
20%

szerintem is full kamu a kérdés! El is tűnt a kérdező...

Tegnap kitalált valamit, amiről azt hitte, hogy nagyott durran, aztán hátradőlt, és röhögött magában...

2021. jan. 10. 10:51
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Én is ilyesmire gondoltam
2021. jan. 10. 10:53
 24/28 anonim ***** válasza:
56%
Én néha úgy megkérdezném itt az oldalt olvasgatva, hogy akik majd mindenre kamut kiálltanak, azoknak már meghalt a lelkük, vagy csak sosem éltek igazán?
2021. jan. 10. 11:08
 25/28 anonim ***** válasza:
18%
24: ízlelgesd a szót, hogy "élettapasztalat".
2021. jan. 10. 11:14
 26/28 anonim ***** válasza:
43%
Nem kamu,a c tipusúak meg a white trash prolik így élnek
2021. jan. 10. 11:21
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
troll kérdés
2021. jan. 13. 21:32
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Úgy tűnik, hogy a sógorod meghajtaná a biciklijén kívül a lányodat is.

Most az a bajod, hogy téged kihagyott??!

2021. jan. 14. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!