A sógorom nem normális. 25 éves férfiről beszélünk aki azzal tölti mindennapjait, hogy biciklizik. Jár dolgozni is de ritkán. Alkalmi munkákból tengődik. Persze ez a magánélete nem is érdekel. Az a része viszont nemhogy érdekel hanem zavar is, hogy a lányomra gerjed. Én úgy veszem észre furcsán kerülgeti, érdekes hozzászólásai vannak a dolgokhoz. Csak hogy mondjak egy példát: A lányom egyszer a pórszívó csőt szétszedte, majd egy alkatrészét tette bele vissza, és megszólalt hogy: "De nem megy bele!" Erre elkezdi a sógorom: "Nekem is ezt fogod mondani?" .... Most aki érti érti... Amikor én ezt meghallottam kikerekedett a szemem,hogy MIVAN?? De nem mutattam ki, mennyire ideges lettem...azért egy felnőtt férfi ne akarjon már semmit az én tini lányomtól!!! Persze röhögött hogy ő ezt poénnak szánta de nekem ez nagyon nem poénos. Olyanra is volt példa hogy elkezdte csikizni. Mindenki szeme láttára hát van bőr a képén mondhatom...De most mondjátok meg mit lehet tenni egy ilyen ótvar emberrel?
25 éves. Hát ez még mindig nem nőtt fel. Lányodat is csak ki fogja használni szerintem. De.lehet tévedek.
19/F
2021. jan. 9. 20:39
12/28 anonim válasza:
Igaz.
2021. jan. 9. 21:03
13/28 anonim válasza:
Nagyon nem normális. Szerintem ne nagyon hagyjátok egyedül a lánnyal, meg ha lehet a gyereket ne vigyétek magatokkal csak néha.
2021. jan. 9. 22:03
14/28 anonim válasza:
Fogyatékos a sógor? Meg pedofil is? Azzal is tisztába kellene lennie, hogy vérrokonok.
2021. jan. 9. 22:06
15/28 anonim válasza:
14-es. Miért lennének vérrokonok?
2021. jan. 9. 22:10
16/28 anonim válasza:
A lányom egyszer a pórszívó csőt szétszedte, majd egy alkatrészét tette bele vissza, és megszólalt hogy: "De nem megy bele!" Erre elkezdi a sógorom: "Nekem is ezt fogod mondani?"
..........................
Ha folytatja tovább, majd az akkori cella társak között is le fog zajlani ez a beszélgetés..a pedofilokat ott mindenki utálja.
2021. jan. 9. 22:11
17/28 anonim válasza:
Látom a kedves válaszolók megint túlgondoltak egy szög egyszerű "emberkét", de azért börtönbe csak nem kéne kívánni... Nyilván minden kreténnek van elég baja.
Amúgy egyszerű, mi ha valakit nem szívlelünk, nem tartjuk vele a kapcsolatot, ha kell elzavarjuk. Ennyi. Most ha vörös fejjel nézed meg hallgatod, abból mi lesz? Semmi. Nem kell mindig finomkodni. Egyáltalán beszéltetek már erről? Amúgy van másik hülye is a családban? Kérdésben az van, hogy a "sógorom se".
2021. jan. 9. 22:23
18/28 anonim válasza:
15 Ha a kérdező sógora a férjének a testvére, és a gyerekük közös, akkor szerintem vérrokonok.
2021. jan. 9. 22:24
19/28 anonim válasza:
Nem azért de ez sztem kamu kérdés
2021. jan. 10. 00:13
20/28 anonim válasza:
Attól,hogy felnőtt még lehet együtt tini lánnyal. Én is voltam 17 évesen idősebb férfiakkal,ha tudsz titkot tartani simán működik. De ha a vérszerinti lánya a férjednek,és a testvére megy rá,az kicsit gáz. Figyeld meg,hogy eldurvul-e a viselkedése,ha igen,akkor beszélj a férjeddel. Am nem értem a kérdés eleje hogy kapcsolódik a végéhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!