Teljesen zavarodott vagyok már, ti mit gondoltok erről?
Apám öccse. Keresztapám.Negyvenes, szingli pasi.
Igazán sosem tekintettem rá úgy, mint keresztapára, nyilván szerettem kiskoromban, de nem alakult ki szorosabb kapcsolat köztünk.
Körülbelül 2-3 éve kezdtem el észrevenni, hogy mintha máshogy állna hozzám.
Nagyon szorosan ölel magához, szorosan fogja a derekam, ha puszit ad akkor szinte mindig a számhoz nagyon közeli helyre adja. Emiatt szoktam kerülni ezeket a helyzeteket, bár amúgy sem szeretem ha puszit ad valaki.
Volt a ballagásom két éve, akkor egész este piszkált a tánccal de én az előbbi okok miatt el akartam utasítani, de megelégeltem egy idő után a könyörgést, úgy voltam vele, legyünk túl rajta hamar. Nagyon közel húzott magához, szinte alig tudtam lépni.
Pár hónapja bejelölt a kamu profiljából, a sima profilján "véletlen" elküldte a másik fiókját. Majd csak annyit írt, hogy "bocs, egy csajnak akartam", és ezt követő héten jelölt be.
Sokszor bámul, teljesen kikészít már.
Eddig senkinek sem beszéltem róla.
Túlreagálom, vagy tényleg nem normális amit csinál?
Kérlek titeket, normális válaszokat írjatok, nem szeretnék feszültséget a kérdésemből adódóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!