Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Teljesen zavarodott vagyok...

Teljesen zavarodott vagyok már, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Apám öccse. Keresztapám.Negyvenes, szingli pasi.

Igazán sosem tekintettem rá úgy, mint keresztapára, nyilván szerettem kiskoromban, de nem alakult ki szorosabb kapcsolat köztünk.

Körülbelül 2-3 éve kezdtem el észrevenni, hogy mintha máshogy állna hozzám.

Nagyon szorosan ölel magához, szorosan fogja a derekam, ha puszit ad akkor szinte mindig a számhoz nagyon közeli helyre adja. Emiatt szoktam kerülni ezeket a helyzeteket, bár amúgy sem szeretem ha puszit ad valaki.

Volt a ballagásom két éve, akkor egész este piszkált a tánccal de én az előbbi okok miatt el akartam utasítani, de megelégeltem egy idő után a könyörgést, úgy voltam vele, legyünk túl rajta hamar. Nagyon közel húzott magához, szinte alig tudtam lépni.

Pár hónapja bejelölt a kamu profiljából, a sima profilján "véletlen" elküldte a másik fiókját. Majd csak annyit írt, hogy "bocs, egy csajnak akartam", és ezt követő héten jelölt be.

Sokszor bámul, teljesen kikészít már.

Eddig senkinek sem beszéltem róla.

Túlreagálom, vagy tényleg nem normális amit csinál?

Kérlek titeket, normális válaszokat írjatok, nem szeretnék feszültséget a kérdésemből adódóan.

2021. jan. 3. 14:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Pedig valakinek el kell mondani, vagy legalább jelezni, hogy ez neked nem OK.

Nem feltétlen úgy, hogy zaklat, vagy pedo. Akár egy kérdés formájában is, hogy "szerinted ez normális a részéről?". Akkor már más is tud róla.

2021. jan. 3. 15:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard egyedül rendezni, szólj a szüleidnek! Hidd el, hogy nem vagy egyedül, kérj segítséget; ha nem érti a nemet fel is lehet jelenteni.
2021. jan. 3. 15:17
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget! Beszélni fogok velük mindenképpen.
2021. jan. 3. 15:24
 14/23 anonim ***** válasza:
86%

A szüleid sosem vettek észre semmit? Gondolom nem kettesben voltál vele a ballagásodon, vagy egyéb helyeken. Ha az én lányomra nyomulna valaki ilyen módon, csak rákérdeznék, hogy ez mi ez?

Ha nekik eddig semmi gyanús nem tűnt fel, akkor beszélj velük erről mindenképp. Hogy nekik is meg van a problémájuk, egy dolog.

2021. jan. 3. 16:05
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt nem lehet csak úgy észrevenni. A ballagásos sztori pl. csak annyi, hogy táncolni akart a keresztlányával. Ebben mi lenne gyanús a szülőknek? Puszikor meg gondolom nem másznak az arcukba, hogy hol is a szája.

Ezt inkább csak belül érzi a szenvedő fél, hogy ez már nem OK, több, mint rokoni közeledés.

2021. jan. 3. 16:09
 16/23 A kérdező kommentje:
Ha a közelemben van szorongok, egy szó nem jön ki a számon. Apu gyakran rákérdezett, miért vagyok ennyire szótlan. Sosem tudtam mit mondjak neki. Nehezen észrevehető, ha valaki ennyire nyomul, az én esetemben max a viselkedésemen. Már bánom, hogy nem léptem évekkel ezelőtt :/
2021. jan. 3. 16:15
 17/23 anonim ***** válasza:
95%
Én írtam az 5. hozzászólást, amikor azt írtam, hogy intézd el egyedül akkor azt hittem a ballagás középiskolából volt és idősebbnek hittelek - ebben az esetben viszont mindenképp beszélnék a szüleiddel a helyedben.
2021. jan. 3. 16:17
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Ha negyvenes létére szingli, akkor az is elképzelhető, hogy nehezen teremt (teremtett) nőkkel kapcsolatot és ez a szorongása csak a te felnövekedésedet látva oldódott benne és kizárólag rád vonatkozik. Ez nagyon kényes "probléma" és a szüleiddel beszéljétek át azt a "diplomatikus" megoldást, ami azért nem megy a családi kapcsolatok rovására.
2021. jan. 3. 16:32
 19/23 anonim válasza:
100%
Szerintem amit ide kiírtál, tökéletes, ha ezt hasonló formában tálalod a szüleidnek (mindenképp), azzal elejét veszed a további kellemetlenségeknek. Valószínűleg magától nem fog kapcsolni a keresztapád. Viszont számíts rá, hogy mindent tagadni fog.
2021. jan. 3. 16:34
 20/23 A kérdező kommentje:

Éppen ettől tartok... Hogy majd tagadni fog mindent, és én leszek hülyére véve. Szüleim elváltak, ebben az esetben (leginkább) apámra számíthatok, mivel anyám hajlamos eltúlozni dolgokat és amúgy sincs jóban apám rokonaival.

Nem akarok nagy botrányt csapni belőle, így sem mindig nyugis a hangulat a családomon belül.

2021. jan. 3. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!