Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit szólnál, ha kiderülne egy...

Mit szólnál, ha kiderülne egy rokonodról, hogy prostituált?

Figyelt kérdés

2020. dec. 28. 13:53
1 2 3
 11/30 anonymousreview60 ***** válasza:
81%

1. Dolgozik, pénzt kap érte. Ha adózik, akkor ráadásul legális. Németországban és Hollandiában is lehet ezt civilizáltan végezni. Itt is úgy kellene.

2. Ennek is vannak kockázatai, mint az eü. laborosnak. Ennek is van undorító és lélek- vagy izületromboló része. Nekem volt exprosti exem: ez nem "könnyű pénz".

3. Egyszer megpróbálnám lebeszélni, segíteni kilépni. Ha ez nem megy, elfogadnám a döntését.

2020. dec. 28. 14:57
 12/30 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem tudom, hogy segítsek neki... Nincs pénzem, én anyukámmal lakom egy másfél szobás bérelt lakásban (19 vagyok, ez az első évem az egyetemen), apukám meghalt már. Szóval mi anyummal nem tudunk segíteni anyagilag. Anyukám nem is tudja a nővéremről, én is csak most tudtam meg nemrég.

A nővérem egyedül neveli a 2 és 4 éves gyerekeit, azt mondja, azért csinálja, hogy tudja fizetni a lakbért. Ami nagyon zavar az az, hogy a gyerekek apja úgy lépett le, hogy nem hajlandó gyerektartást fizetni. Van rendes állása is, dolgozik egy boltban eladóként, de minimálbérből nem tudja eltartani a gyerekeket.

Nem tudom, mit tegyek, segíteni szeretnék, de nem tudom, hogyan. A nővérem könyörög, hogy tartsam titokban, mert ha kiderül, elviszi a gyámügy a piciket :(

2020. dec. 28. 15:03
 13/30 anonim ***** válasza:
89%

Unokanővérem az. Pont hidegen hagy. Az ő élete. Senki nrm kényszerítette rá, saját döntése volt. Világ életében a könnyebbik gyorsabb módját kereste a pénznek.

Mára alkoholista gyógyszerfüggő, mentális beteg. Nincs 40 éves.

2020. dec. 28. 16:59
 14/30 anonim ***** válasza:
35%
Én azt jobban lenézem, aki televeri mások száját. 🤷🏼‍♀️
2020. dec. 28. 17:00
 15/30 anonim ***** válasza:
87%
Azt hogy ha bármi baj van akkor hozzám nyugodtan fordulhat. Olyan meg nincs hogy az apuka nem hajlandó fizetni, fel kell jelenteni mert a gyerekeknek jár az a pénz és nem opcionális hogy szeretné e nekik fizetni azt az összeget vagy sem.
2020. dec. 28. 17:53
 16/30 anonim ***** válasza:
41%

15

"Olyan meg nincs hogy az apuka nem hajlandó fizetni, fel kell jelenteni mert a gyerekeknek jár az a pénz és nem opcionális hogy szeretné e nekik fizetni azt az összeget vagy sem."

Apuka meg felnyomja anyukát, hogy striheléssel keresi a lóvét ás elveszik tőle a gyerekeket.

2020. dec. 28. 17:57
 17/30 anonymousreview60 ***** válasza:
73%
Kérdező! Hallgass, falazz! Fantine-nak sem volt könnyű, de néha nincs más út.
2020. dec. 28. 18:33
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem a nyomorultakban élünk... és nem szeretném, ha rá is az a sors várna.
2020. dec. 28. 20:07
 19/30 anonymousreview60 ***** válasza:
94%

Elvileg a gyerektartást kifizetheti az állam és a tartozás átkerül az adóhivatalhoz behajtásra.

Egyébként de, sok tekintetben a nyomorultakban élünk, csak eddig nem találkoztál vele. Annyit tehetsz még, hogy - ha tudsz az iskola mellett - olyan munkát vállalsz, amivel anyagilag annyira tudod támogatni a nővéredet, amekkora támogatásnál már nem érné meg neki a prostitúció. Ez még 10-18 év. Menni fog? Nem! Ezt a dolgot engedd el!

2020. dec. 28. 22:09
 20/30 anonymousreview60 ***** válasza:
91%

A gyereket nem veszik el az anyától azért, mert ő szexmunkás. Azért veszik el, ha a lakhatás, étkezés stb. nem biztosított. Főállása van bejelentve, pluszjövedelme is lesz.

Fogadd el a helyzetet! Tanulj és dolgozz jól, hogy kevesebbett kelljen vállalnia!

2020. dec. 28. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!