Mit szólnál, ha kiderülne egy rokonodról, hogy prostituált?
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 13:53
1/30 anonim válasza:
Tuti először kiakadnék. Utána meghallgatnám mi vette rá erre és próbálom bele gondolni magam a helyébe. Ha ezek megvoltak és lett volna más lehetősége, akkor megmondom mit kellett volna máshogy csinálnia. Természetesen megpróbálom elfogadni. Szerintem ez a normális.
2/30 anonim válasza:
Megszakítanám vele a kapcsolatot. Mindig van más lehetőség!
3/30 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ameddig biztonságban van a munkája során, és ő is ezt szeretné, az ő döntése.
4/30 anonim válasza:
Semmit. Ha a tesóm az, akkor megpróbálnám lebeszélni, mert nagyon félteném, más nem érdekel.
5/30 anonim válasza:
Magam is járok rendszeresen prostituáltakhoz, így látom, hogy milyen ez a szakma. Ritkán van olyan, hogy valaki kicsit csinálja, megszedi magát aztán kezd valamit magával. Ez az élet sokakat beszippant. Én próbálnék rávilágítani a melója árnyoldalaira, meg biztosítanám arról, hogy ha kell segítség neki akkor hozzám nyugodtan fordulhat.
6/30 anonim válasza:
Nekem unokanővérem az. Lesz@rom, az ő élete.
7/30 anonim válasza:
Ha nem közvetlen családtag akkor semmit.
8/30 A kérdező kommentje:
A nővérem az...
Nem tudom, mit kezdjek a helyzettel.
2020. dec. 28. 14:39
9/30 anonim válasza:
2-es vagyok,
Azoknak üzenem, akik lepontoztak, hogy őszintén gratulálok, hogy szeretitek olyan emberekkel körülvenni magatokat, akiknek öregemberek vrik tele a szájukat, csak mert büdös nekik az árufeltöltő munka.
10/30 anonim válasza:
Ha az én nővérem/hugom lenne prosti,akkor tuti leülnék vele beszélni.
Ha ordig továbbra is folytatná ezt a "szakmát",akkor pedig szépen,tempósan eltávolodnék tőle.
Számomra szégyen lenne,ha egy családtagom prosti lenne. De nagy szégyen.
(férfi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!