Iden ti karacsonyoztatok alternativ modon?
Figyelt kérdés
Maszkos vacsora, csaladi osszeules helyett csaladi seta, ajandekozas a szabadban, online karacsonyozas? Esetleg van akivel nem is talalkoztatok?2020. dec. 26. 16:17
21/25 anonim válasza:
Normálisan karácsonyoztunk. Mivel mi már novemberben túlestünk az egészen nyugodtan mentünk, tudva, hogy védettek vagyunk, senkit nem fogunk lefertőzni.
22/25 anonim válasza:
24.-e härmasban, 25.-én jött a nagybátyám meg a felesége, voltunk öten és 26.-án maradtunk a sejhajunkon, mert közel 20-an lettünk volna és azon a részen volt már olyan, aki átesett ezen az egész koronán, családostul.
23/25 anonim válasza:
Mi házibuliztunk.Nekem egy kommancs ne mondja meg hogy mit lehet és mit nem :D
24/25 anonim válasza:
Ugyanúgy karácsonyoztunk mint eddig.
25/25 anonim válasza:
Normálisan mint eddig,leszarom ezt a mocsok megfélemlítését a kormánynak!!
Nekem nem cseszték el a karimat,mint sok Magyar birkának🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!