Nekünk online volt az ünneplés. Amúgy is 4 külön helyről "jelentkeztünk be". Tesóm külföldről, nem tudott utazni mert töröltek minden járatot. Mi pedig az ország 3 külön pontjáról. A hagyományos összejövetel szóba sem jöhetett, mert ha megyünk a szüleimhez, ott is kellett volna mindenkinek aludni. Így nem vállaltuk hogy vagy 15-en odacsődüljünk. Nyugisabb volt, anyukám sem álldogált 2 napig a konyhában hogy süssön-főzzön.
2020. dec. 26. 17:12
12/25 anonim válasza:
A testvéreimmel és a gyerekeinkkel önkéntes karanténban voltunk, így haza tudtunk utazni a szüleinkhez, nagyszüleinkhez és úgy karacsonyoztunk mint bármikor máskor.
A férjem oldalán a foglalkozásból adódóan ez nem volt megoldható a testvérek részéről, így tegnap kint találkoztunk a szabadban és elsétáltunk együtt az Anyjukhoz és Nagymamájukhoz. Maszk, udvar, távolságtartás.
2020. dec. 26. 17:13
13/25 anonim válasza:
A karácsony folyamán 4 család ült össze nálunk, persze maszk nélkül.
2020. dec. 26. 17:19
14/25 anonim válasza:
Mivel le vannak zárva a határok egyedül karacsonyoztam. Meg templom is be volt zárva de online elmentem ez eléggé alternatív mód. Még sosem voltam éjféli misén pizsamában 😳😅
2020. dec. 26. 17:37
15/25 anonim válasza:
"Naná, hogy büszke vagyok. Ez a járványhelyzet a fejekben és a médiában létezik." Médiiiájban. Csak ez tudjátok mantrázni, meg a sok sületlen ostobaságot amit a mindegybenblog és a hihetetlen magazinból szedtek...amik ugye k..rva hiteles források. :D
Helyi csoportban az ilyen agyatlanoknak többször írták ápolónők a helyi kórházból, hogy mehetnek be segédkezni, mindig nagy kuss volt a "válasz".
2020. dec. 26. 17:40
16/25 anonim válasza:
9 fúúj, covidos puszi, rosszabb mint a fokhagymás. Most miért kell összenyálazni másokat pandémia idején? Főleg tágabb családot.
2020. dec. 26. 17:48
17/25 anonim válasza:
9 Úgy látszik a 3 pipa nem jár feltétlenül ésszel. Szégyent hozol a 3 pipásokra. Javulj meg légyszíves.
2020. dec. 26. 17:52
18/25 anonim válasza:
Szokásos karácsony volt. Bocs.
2020. dec. 26. 18:03
19/25 anonim válasza:
Senkivel nem találkozunk, mert nem utazunk haza. :( De nem baj, ketten is jó az ünnep, nyugodt, békés.
2020. dec. 26. 19:05
20/25 anonim válasza:
Mi a felesegem csaladjaval karacsonyoztunk es ok nem hordanak maszkot ha nem muszaj. Az en csaladom messze lakik tolem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!