Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szülőkkel való kapcsolat...

Szülőkkel való kapcsolat pusztán amiatt romlott meg, mert túl szigorúak voltak a szülők?

Figyelt kérdés
Gondolok ilyenekre, hogy pl. elvakult vallási nevelés, vagy burokban neveltek, sehova nem engedtek, stb., és erre ráment a jó kapcsolat?
2020. dec. 21. 12:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mindenben szabályozni próbáltak, a legkisebb dolgokért vitatkozni kezdenek, nem tiltották meg, hogy elmenjek valahova a barátaimmal, viszont egy forintot sem adtak soha, ezért nem tudtam pl. este beülni valahova a barátaimmal, vagy esetleg iskola után elmenni a mekibe, vagy akárhova, ezáltal a szociális életem nem volt túl aktív kb. 17 éves koromig.

Apám még nagyjából normális, de anyám nagyon agresszív, ütni is szokott néha, mindig leszól engem, ha valamilyen pozitív dolgot érek el, akkor is, semmiben sem támogat engem.

Amint végzek a középiskolával (ebben a tanévben érettségizek) és egyetemmel, soha többé nem jövök haza, elköltözök és egy másik városban folytatom az életem.

2020. dec. 21. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!