Felhívjam vagy ne?

Figyelt kérdés

Unokanővérem több évig mérgezően hatott az életemre és a párkapcsolatomra, de hagytam. Mindent számonkért, számolta a kiadásaimat, beleszólt a kapcsolataimba. A családomra végig rosszakat mondott, de rajtuk kívül nincs senkije. 55 éves, egyedül él, nincsenek barátai, soha nem volt párkapcsolata.

Pár hónapja írtam neki egy hosszú levelet, arról amit érzek, mert szóban nem tudtam volna hogy elmondani. Ő arra megírta, hogy semmit nem tart jogosnak, mindent túlreagálok és nincs vele semmi baj.

Azóta nem írt többet, mert kértem, hogy ne beszéljünk.

Idén lesz először hogy a karácsonyt egyedül, és nem velem és a párommal tölti.

Ha bármiből ki van hagyva, akkor mindig azonnal felhív és veszekedni, ordítani kezd.

Így nem tudom, mit tegyek karácsonykor, amikor ő egyedül lesz.

Felhívjam és kérdezzem meg hogy van, vagy ne?

2020. nov. 28. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Te mazochista vagy? Miért kell neked egy mérgező ember?
2020. nov. 28. 00:20
 2/6 Savlekotő ***** válasza:
94%

felszabadító érzés egy ilyen személy nélkül elkezd a lelked újra lélegezni. És be ne engedd még egyszer az életedbe egy percre se ezt keserű romboló egyént..

70F

2020. nov. 28. 00:25
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Még a számát is letiltanám december második felére
2020. nov. 28. 01:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nagynéném volt pontosan ennyi idős, mint az unokanővéred, amikor rábaxtam a telefont. Azóta 15 év telt el, semmi kontakt. Ha anyám meghal, akkor egyedül fog karácsonyozni is (ő a húga).

Szerinted érdekel? Hatalmas tehertől szabadultam meg, igazi mérgező, mindenbe belepofázós banya, tipikusan az, aki mindig tuja, mikor ejtsen el úgy egy mondatot, egy infó morzsát, hogy k...va szarul érezd magad tőle. (Közben ő semmit nem tud felmutatni.) Anyám halála után az egyetlen rokona leszek, de baromira nem érdekel az sem.

2020. nov. 28. 10:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

4es, jó hallani, hogy ennyi év után is úgy gondolod, hogy megérte lezárni vele a kapcsolatot

2020. nov. 28. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se keresd. Legutóbb te ahogy kivettem a szavaidból próbáltad a dolgokat tisztázni vele, hát ő nem volt vevő rá, akkor karácsonyozzon egyedül. Én nem állnék szóba vele többször, több lehetőséget is elszúrt már.
2020. nov. 28. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!