Felhívjam vagy ne?
Figyelt kérdés
Anyósomat annyira nem kedvelem, most hetek óta beteg.
Idáig mindig arra jutottam hogy nem hívom fel. Nem a válaszokon fog múlni csak kíváncsi vagyok.
2019. márc. 15. 17:26
1/10 anonim válasza:
Ha egyébként nem szoktad hívni, akkor most miért hívnád.
Hívja a férjed és érdeklődj tőle a hogyléte felől
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy így vagyok vele. Szoktam tőle érdeklődni de ő se hívja rendszeresen csak néha
2019. márc. 15. 17:32
3/10 anonim válasza:
Anyosom folyamatosan a halalan van en megsem hivom, ot sem erdekelte amikor engem megmutottek vagy amikor nagyon beteg voltam igy engem sem. Paromtol tudom mindig hogy epp most milye faj, ha erdekel ugyis megkerdezem.
4/10 anonim válasza:
Szerintem ne. Én egyszer hívtam fel, hasonló esetben, de mind a ketten nagyon kínosan éreztük magunkat.
5/10 anonim válasza:
Én sem hívnám. Ő sem hívott fel mikor megszületett az unokája sűrgősségi császárral, nem is gratulált se semmi.
6/10 anonim válasza:
Ne félj, hogy én nem hívom fel az enyémet. Semmit nem érzek sajnálatot és nem is érdekel, hogy van.
Túl sokat bántott. Elérte, hogy kicsit se érdekeljen ő meg a bajai.
7/10 anonim válasza:
Én se hivnám fel a sajátom annyira nem érdekel...beszéljen vele a fia ha annyira akar....
8/10 anonim válasza:
Ha érdekel, hogy mi van vele hívd fel, ha nem hát ne hívd. Ilyen egyszerű:D
9/10 A kérdező kommentje:
Azóta se hívtam, nem is fogom :)
2019. márc. 16. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!