Felhívjam a párom?
Színházba ment a szüleivel, mikor tegnap beszéltünk (akkor is én hívtam), mondtam neki, hogy majd hívjon fel az előadás után. Ahogy néztem, 9-fél 10 körül vége volt a darabnak, de még mindig nem keres.
Nagyon szeretnék vele beszélni, mert beteg vagyok és ilyenkor különösen szeretethiányom van, egyedül élek, szólnom sincs kihez... De nem akarok ráakaszkodni sem.
23/N, 5 éves kapcsolat
Hát ha beteg vagy és neki magától nem jut eszébe, hogy felhívjon, hogy legalább megkérdezze, hogy hogy vagy az elég gáz. De a törődést nem lehet kierőszakolni.
Írj neki egy jó éjt sms-t, hogy tudja, hogy te legalább gondolsz rá.
Én is várnék még egy kicsit.
Jobbulást :)
Én felhívnám, de később. Én 11-re tippelném, hogy vége a színháznak, és mire még hazaér... lefürdik, átöltözik... hagyj neki időt.
Szerintem hülyeség egy 5 éves kapcsolatban nem felhívni valakit, ez nem ráakaszkodás, és nem a törődés kierőszakolása.
Egyébént lehet, hogy addig ő is hív majd.
Miért ne hívhatnád fel? Hívd fel 5 percre, mondd meg neki hogy hiányzik és érezze jól magát, csak hallani akartad a hangját egy percre.
Ez nem ráakaszkodás. Ráakaszkodás az lenne, ha most akarnál leállni vele 2 órás diskurzust folytatni. Betegen, lázasan normális, hogy túlérzékeny az ember, és jól esne neki a házastársa hangját hallani.
Egyébként szerintem udvariatlanság a részéről, hogy tisztában van vele, hogy te betegen vagy otthon, ő mégsem keres és érdeklődik az állapotodról 2 napon át (mivel írtad, hogy tegnap is te kerested). Őszintén szólva ha én beteg vagyok, munkából is felhív a férjem, hogy hogy érzem magam, és ez szerintem így normális.
"Miért hívnád fel? Azért mert kicsit beteg vagy, nem lehet egy jó estéje? Főzz egy teát, takarózz be és pihenj!"
Miért lenne rossz az estéje attól, mert a barátnőjének hiányzik, és hallaná a hangját?
Mondjuk nekem az is fura, hogy 5 év után külön laknak. Ismered a mondást, lakva ismerszik meg az ember és ezt saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire igaz. Már bocsi, ennyi volt kotnyeleskedés. Felhívtad végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!