Szerintetek is bunkó voltam a sógornőmmel?
Áll a bál, mert a tesóm felesége meghívott minket magukhoz, messze laknak, ezért ottalvós...stb.
Na most azt tudni kell, hogy a sógornőm iszonyat rendetlen és náluk mindig rettenetes kosz és káosz uralkodik. Arra fogja, hogy vagy egy 4 hónapos babájuk, és emiatt nem takarít, de egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs egy kis ideje legalább a minimális dolgokat megcsinálni!
Alap dolgok, pl mosogatás, felmosás náluk nincs, mindig koszos a padló, a tűzhely...stb.
Na most nekem is van egy kislányom, egy 10hós, és most nagyon nem tartom jó ötletnek, hogy ő ott bármihez is akár hozzáérjen! Még mászik négykézláb, de így hogy? Benne a dzsuvában? Aludni is nem tudom hogy lenne, meg a fürdés is, mert a fürdőszobájuk is nagyon koszos, meg a nappali is, ott aludnánk.
Mondtam sógornőmnek, hogy el tudunk menni a városukba(Sopron), de szállodában fogunk aludni, nem náluk. És inkább menjünk el valahová, pl sétálni meg étterembe, így nem kell főznie(nem akartam náluk enni).
Persze ezután folyamatosan hívogatott engem is és a férjemet is, hogy miért hotelben alszunk, addig addig, hogy kiszaladt a számon, hogy nagyon nagy náluk a kosz, és emiatt féltem a kicsit, mert azért ő már alaposan felfedez. Erre megsértődött fullra, lefújta a hétvégét is, és most mindenki rám haragszik a családjukban, anyósomék is, hogy én bunkó vagyok! Szerintetek mit kellene tenni?

"a kőre rá van száradva a kaki"
Ez mindent visz! :-))))))))))
Basszus, azt hittem, ilyen maximum egy c.putriban fordulhat elő!
Szerintem nem is baj, hogy kiszaladt a szádon. Be nem tenném a lábamat abba a házba. De még magamhoz se szívesen hívnám őket, mert ki tudja a cipőjükkel, ruhájukkal mit hoznak be.

Vegul is nem tudjuk mennyire idegesne szaladt ki a szadon...de orulj neki, hogy tul vagy rajta. A rokonsag had haragudjon vegul is a te tesod felesege ha jo ertem, igy lenyegeben a ferjed es annak a csaladja csak nem haragszik? Az rosszabb lenne. Szuleidnek meg mondhatod batran, hogy de neked valoban ez a velemenyed a legutobbi alkalom utan es ebben a virusos helyzetben nem tudtal kedvesebben fogalmazni. Tesodnak is ezt elmondhatod.
A sogornoddel meg nem tudom kell-e bekulgetni. Hosszabb tavon szerencsesebb, ha most gyrsan kitalalsz valami mellebeszelos mentseget bar en se birnam ki es attol meg finoman fenntartanam a velemenyem. Ha kesobb akarnal csak vele errol beszelni akkor az o szemelyisegetol fugg mennyire fog meg megsertodve lenni es milyen gyorsan felejt.
En ha rendezni akarnam, de nem feladni a kakis padlos velemenyem, akkor felhivnam es ezt mondanam neki: ne haragudj a multkoriert, nem akartalak megbantani csak kicsuszott a szamon. Tudod ÉN nagyon feltem a kicsimet most minden fertozestol belertve a legkisebb koszt is, raadasul nagyon faradekony vagyok es frusztral ha masnal vendegeskedunk. Nem ellened iranyult, hogy szallodaba mennenk csak nekem egyszerubb egy szobaban szaladgalni a maszo gyermekem utan mint a ti lakasotokban, mert kisebb terulet, raafasul a hotelekben most fertotlenitenek mindenki utan ezt meg toled nem varhatom el es nem is szeretnem kerni. Legyszi ne haragudj hogy ugy mondtam amit mondtam.

Én egyet nem értek. Ha a testvéred felesége hívott meg, akkor a te anyósod miért haragszik? "Erre megsértődött fullra, lefújta a hétvégét is, és most mindenki rám haragszik a családjukban, anyósomék is, hogy én bunkó vagyok!"
A kérdésre:
Nemhogy kisgyerekkel, de még nélküle sem mennék ilyen helyre.
Szerintem nem voltál bunkó, mert az tény, hogy fáj az igazság,meg mondj igazat, betörik a fejed, de én sem tudnék mellébeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!