Kerdesekkel teli kérdése:

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Ma megtudtam,hogy az egyik rokonomat megcsalja a ferje..

Szerintetek elmondjam neki, vagy ne "keveredjek" bele?

Bizonyitekaim is vannak, ugyanis az egyik baratnommel tette mindezt..

A baratnom nem tudta, hogy en rokoni kapcsolatban vagyok a srac felesegevel, igy elmeselt mindent..

2020. szept. 10. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy valami jó helyzetben! Az se jó, ha elmondod, mert te jöhetsz ki belőle szarul, ahogy már írták… de ha nem mondod el, kiderül és az is, hogy te tudtál róla?

Már belekeveredtél, úgyhogy okosan mássz ki belőle!

2020. szept. 10. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam ilyen szituba. Amikor kiderült, hogy az akkori párom megcsalt, a nővére mondta, hogy ezt már mindenki tudta. Akkor egy világ omlott össze bennem. Megértem én, hogy nem az ő dolguk, de rosszul esett, hogy végignézte mindenki, ahogy hülyére vesznek.
2020. szept. 10. 17:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is úgy tisztességes, ha elmondod.

Anyósom mesélte, hogy kb 20 éve voltak már házasok az aposommal, amikor kiderult, hogy megcsalta. Kiderult, hogy szinte az egész rokonság tudott róla, mert mindenfele nőkkel kezenfogva sétálgatott. Ja, és már a házasságuk 2 évétől csalta (akkor volt anyósom 26 éves), mennyi időt elvettek tőle, nem? Lehet, hogyha akkor szólnak neki, akkor már egy másik boldog párkapcsolatban lenne...

2020. szept. 10. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy egyszeri alkalom volt-e, vagy a férj konkrétan szeretőt tart. Ha egyszeri volt, akkor lehet hogy jobb ráhagyni.

Ha többszöri alkalom, akkor talán először a férjnek mond el, hogy tudsz mindent, de add meg neki a lehetőséget, hogy ő beszélje ezt meg a feleségével. És persze ne add tovább a családban senki másnak az infót, had rendezze le férj és feleség egymás között.

2020. szept. 10. 17:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Vegul arra jutottam, hogy nem mondok semmit..

A ferje mindigis hajlamos volt erre, ezek ellenere megis vele maradt az unoka noverem, igy hat ez az o dolguk.."feleslegesen" magamnak se generalom a feszultseget/problemakat, ha esetleg ok kibekulnek utanna en maradok csak a kellemetlen helyzetben(mint irta is az egyik valaszolo)

Koszonom nektek :)

2020. szept. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!