Bunkóság visszautasítani a tortaszeletet?
Majd apósod is komolyan veszi, mikor inzulinnal sem tudják kordában tartani a cukrát, neadj isten amputálják a lábàt...
Nem te vagy a bunkó, ha nem eszel cukrosat
Nem bunkóság. De lehetsz akár az is a szemükben. Valahol el kell kezdeni leállítani őket, hogy ne húzogassák a szájukat. Mivel írtad, hogy nem az első eset.
Én vinnék magammal egy szelet diabetikus tortát, és mikor még akarnak kínálni, a szájhúzogatással egy időben látványosan el kezdeném enni. A többi rokon előtt nem te kerülsz kellemetlen helyzetbe, hanem azok, akik rád nem gondoltak.
Én megértelek, Kérdező, IR-em van és laktózérzékeny is vagyok. Nálunk ugyanez megy, "jaj, ebben nincs sok cukor/ a dédi is megeszi, pedig neki nagyon rossz a cukra és semmi baja/ szerinted a diétásba nem csennek titokban cukrot, dehogynem, azt mégsincs bajod" stb.
De megmondom, ők a bunkók, hogy beteg embert kínálgatnak olyan cuccal, amit nem ehet. Én is meg is mondtam nekik, hogy ha együttműködni nem akarnak, akkor legalább a megjegyzéseiket tartsák meg maguknak. És ilyenkor, jön, hogy ők csak jót akarnak... aha...
Szóval ne törődj velük, ne egyél olyat, ami árt neked, ne cseszd szét a napodat, a diétádat más kedvéért.
Após csóválja a (f..sz)fejét?
És hol a férj, az após fia?
Tán nem neki lenne dolga a felesége mellett kiállnia, és apját, meg az ostoba kínálót eligazítania?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ezek szerint nem egyedi eset ami nálunk van...
#16, #18 A férjem teljes mértékben kiáll mellettem, inkább én vagyok aki mondom neki, hogy hagyja... nem ér az egész annyit, hogy veszekedés legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!