Mit tudnék tenni ?

Figyelt kérdés

Egyedül szeretnék már élni,de nem tudom összehozni mivel kevés a fizetésem a bérleti díjak pedig magasak.

Nem tudom már a családomat magam mellett megtűrni ezért feszült és ideges vagyok. Mellette még szociofob is vagyok ezért szeretnék egyedül élni.

2020. aug. 25. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Költözz össze másokkal. Vagy vállalj olyan munkát, ami szállást is biztosít. Ha nincs elég pénzed egyedül élni, akkor ez csak nyafogás, hogy te mégiscsak egyedül szeretnél. Tenni kell érte.
2020. aug. 25. 09:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Vállalj olyan munkát ami jobban fizet, vállalj másodállást, vagy amiket az első írt. Sokkal kevesebbet kell fizetni, ha nem egyedül akarsz lakni, hanem vannak lakótársaid.
2020. aug. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!