Mi a módja annak, hogy a keresztszüleim többé ne legyenek a keresztszüleim?
Sziasztok!
Az élet úgy hozta hogy nem szeretném hogy több közöm legyen a keresztszüleimhez, mint amennyi muszáj, és azt hallottam hogy lehetséges azt elintézni, hogy hivatalosan ne legyenek azok többé.
Sajnos többet nem tudok róla. Esetleg tudja valaki, hogy ez valóban lehetséges-e, ha igen, hol intézendő és mi a menete?
(2 pár keresztszülőm van, csak az egyik párt szeretném kihúzatni).
18 éves elmúltam.
Köszönöm a segítséget.
Annyira vallásos vagy, hogy ez ilyen fontos neked?
Semmi jelentősége, hogy kik lettek a keresztszülők a templomban anno, max azoknak fontos ez akik extrém vallásosak. Nem hivatalos papír ez, legalábbis nem olyan szintű, mint egy házassági papír például. Én elengedném a helyedben a dolgot, nem ér annyit az egész.
ennél már csak az ostobább kérdés, mikor valaki le akar keresztelkedni... :-D
Ne tartsd vele a kapcsolatot és kész.
Nincs mit intézni ezen.
Nem vagyok extrém vallásos, sőt, ateista vagyok.
Viszont teljesen mindegy hogy miért szeretném hogy ez így legyen, ez a szándékom.
A kérdés mint fentebb is elhangzott az az, hogy hogyan tudom ezt megtenni, ez nem egy change my mind beszélgetés.
„Kedves Levélíró! A keresztelés egy már megtörtént, egyházi anyakönyvbe is bejegyzett esemény. Az ott történteket nem lehet meg nem történtté tenni, így a keresztszülőséget sem lehet megszüntetni.”
↑ Keresztény Élet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!