Látom, senkinek nem tetszenek azok a válaszok, ahol betegnek vagy patológiás esetnek nyilvánítják a kérdezőt... Ezekszerint az oldal ennyire tele van betegekkel.
2020. júl. 28. 15:37
15/19 anonim válasza:
14
Nem kell ehhez betegnek lenni. Te nem gondolkoztál még el soha ezen? Anno, amikor én erről döntöttem, hogy azt akarom, hogy majd hamvasztanak el, bizony utána néztem, utána kérdeztem mindennek. Igen, tudni akartam hohy csak bevágnak e majd egy tepsibe a többivel, vagy külön történik és bizony nagyon lényeges volt énekem az is, hohy meztelen leszek e és latja e majd valaki, hogy mi történik.
2020. júl. 28. 15:41
16/19 anonim válasza:
Szerintem az azért elég egyértelmű, hogy külön történik és nem csak úgy belevágnak a tepsibe. Nagyon szigorú szabályok vannak, dögcédulával hamvasztanak például, hogy semmiképpen ne legyen összekeverés és mindent gondosan tisztítanak, szintén azért, hogy “más porszeme” véletlen se keveredjen a tiéddel. A holttesteket mindenhol nagy tisztelettel kezelik.
2020. júl. 28. 17:28
17/19 anonim válasza:
Ruhaban tortenik. Engem mar hamvasztottak el. De a hozzatartozom adott ruhat, hogy mibe legyek. Ha szeretnel meztelenul elhamvadni, akkorrendelkezz rola idoben.
2020. júl. 28. 19:23
18/19 anonim válasza:
"A holttesteket mindenhol nagy tisztelettel kezelik."
Haha, nem dolgoztál még temetkezési vállalatnál! Meglepődnél :(
2020. júl. 28. 19:56
19/19 Metionin válasza:
18: valóban :( sajnos sok helyen a tisztelet a legkisebb dolog ami nincs meg.
Kérdező: nem igazán lehet felvételt kérni. Amúgy ruhában hamvasztanak. A test mellé egy kerámia pecsétet tesznek ami nem megy tönkre a nagy hőmérsékleten, abba van beírva hogy kinek a hamvai, így biztosan tudják azonosítani. A hamvakat pedig egy fém csőbe teszik, amit lehegesztenek és az megy az urnába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!