A hamvasztasrol lehet videofelvetelt kerni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 09:20
1/19 anonim válasza:
Úgy tudom nem, de egy pár kampós orrú Mátyás sok mindenre megoldás.
2/19 anonim válasza:
Bennem felmerül a kérdés, hogy miért akarod a szerettedet/ismerősödet/barátodat/családtagodat látni, ahogy porrá ég a teste...
3/19 anonim válasza:
Nem, de sok helyen ott lehet lenni. Nyilván nem közvetlen közelről lehet nézni, de nem értem, miért akarná ezt bárki is látni.
4/19 anonim válasza:
Remélhetőleg nem..... beteges némelyik ember.
5/19 anonim válasza:
Tudom nem állatról van szó de amikor a kutyánkat hamvasztattuk mi kérhettünk videófelvételt, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy valóban az ő hamvai kerültek az urnába. Nem kértük de volt ilyen lehetőség.
6/19 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a hamvasztóban beüzemelnek egy méregdrága hőálló kamerát bárki kedvéért.
Annak meg nincs is értelme, hogy levideózod a hamvasztót magát. De amúgy szerintem butaság felvenni, én nem szeretnék ilyenre emlékezni.
7/19 anonim válasza:
Mármint a ceremóniáról, vagy arról, ahogy elégetik a testet? Előbbiről lehet, az utóbbit talán jó pénzért elintézi valaki, de ugyanannyi esély van rá, hogy megpróbál beküldeni a pszichiátriára (és jogosan).
8/19 A kérdező kommentje:
es ruhába vagy meztelenul tortenik?
2020. júl. 28. 12:58
10/19 anonim válasza:
Nem lehet, nem készítenek videót. Jelen lehetsz, lathatod a koporsóban, lathatod ahogy a kemencébe süllyesztik. Ennyi. Ruhában történik, a koporsóval együtt hamvasztják el - legalábbis nálunk így van. Különleges esetekben hivatalos személy jelen lehet a teljes folyamatnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!