Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Idegesítő, okoskodó sógórnővel...

Idegesítő, okoskodó sógórnővel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Olyan mintha féltékeny lenne rám, és ezért folyamatosan leakar nyomni. Most várjuk férjemmel az első babánkat, abba is beleokoskodik, persze ilyen nyalisan , de hogy ő mindenez ért. Teszem hozzá nincsen gyereke és nem tini, mert 31 éves. Nekem semmi bajom nincsen vele, de erről hogyan szoktassam le, mert lekell állítanom mielőtt még a baba meg nem születik.szeretnék vele jó viszonyba lenni, de ilyen emberrel nem lehet
2020. júl. 24. 18:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
egy legenda volt itt gyakorin, ő írt mindig a sógornőjéről. :D sajnos törölték a kérdéseit. azt hittem visszatért, sokan hiányoljuk. :'D
2020. júl. 24. 20:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

nálam fordítva volt, én mondtam a sógornőnek hogy mit csináltam anno kisöcsémnél. Persze mivel nem szültem (csak segítettem nevelni egy babát és az más -.-")ezért fogalmam sem lehet róla-volt a válasza. Sosem úgy mondtam, hogy ezt így megy úgy kell csinálni, csak rákérdezett mi legyen én elmondtam, hogy én mit csináltam aztán jött a " te neked nem is volt gyereked" duma,de ezután mindig ráhagytam, hogy akkor szenvedje végig egyedül majd max megtapasztalja, utána egyszer sem mondtam el mit tapasztaltam hiába kérdezett, hogy mi legyen, úgysem fogadta volna meg.

Például már wc-re sem tudott kimenni, mert leesik a baba az ágyról stb., mire én meséltem hogy simán járókába tettem az öcsém ha valamit csinálnom kellett mellette és erre azt mondta sógornő "de az egy börtön"XD

De persze sosem magamtól osztottam meg a tapasztalatom, mindig ő kérdezett, csak nem értem minek kérdez ha utána egyből támad :S

2020. júl. 25. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!