Van olyan unokatestvéred akivel nem vagy jóban?
Van 4-5 idősebb, némelyiküket még sosem láttam, bár nyilván nem vagyok velük ettől még rosszban, csak nincs kapcsolatunk gyakorlatilag.
Akiről kifejezetten rossz véleménnyel vagyok és nem szívesen töltök vele időt, az a 10 éves unokahúgom, mivel egy igazi elkényeztetett hercegnő. Sajnos az anyja nevelte ilyenné, követelőzik a tesómtól, pláne mióta elváltak (de majdnem mindennap találkoznak, egyáltalán nem vasárnapi apuka a testvérem), mindent megvetet(ne) vele, az osztálytársait terrorizálja, anyánk (nagymamája) szemébe jópofizik, utána otthon meg előadja, hogy csak ennyit meg annyit kapott, nem vitte el étterembe mindennap, megint ugyanabba az “unalmas” balatoni nyaralónkba ment vele nyaralni stb. Bicskanyitogató. A nyílt hisztiről már leszokott, mert anya helyretette, de a háta mögött nyávog. Az anyja meg még felháborodik, hogy mi az, hogy sajnálja az unokájától, hiszen neki annyi pénze van (ami egyrészt nem igaz, csak okosan költve megengedhet magának egy-két drágább dolgot, másrészt más pénztárcájában ő inkább ne turkáljon, aki az aktuális pasijával vásároltat be magának meg a gyereknek is, és ezt büszkén el is meséli). Hát volt honnan tanulni a pofátlanságot, az biztos. A kislány viselkedése évről évre rosszabb, nem tudom, ki fogja-e ezt nőni, de ha nem, az ég irgalmazzon mindenkinek a környezetében, mikor tinédzser lesz.
Van egy unokaöcsém akivel egy évben egyszer találkozom nagyjából de ő többre tartja a barátait mint engem,pedig egy házban nőttünk fel.
Például még arra sem képes, hogy facebookon egy évben egyszer felköszöntsön a születésnapomon, de a kis homokos barátairól azért pakolgat ki sajnálkozó fényképeket
Szóval egy évben egyszer karácsonykor találkozunk akkor kezet fogunk és ennyi meg ha én kezdeményezem akkor beszélünk pár mondatot. Meg sem látszik az az évtized amit együtt felnőve töltöttünk el, a barátaival jóval korrektebb mint velem. Pedig oka nincs rá, hogy engem utáljon, én nem ártottam neki fogalmam sincs mi lehet a háttérben, hogy engem kutyába se vesz
Ezen kivűl van két bátyám meg egy nővérem még:
az egyik öregebb bátyám akivel egy időben tartottam a kapcsolatot rendszeresen egyszer az utcán nekem esett valami érthetetlen zagyvaságot magyarázott meg mocskolódott aztán azóta köszönni se köszön ha találkozunk.
Fogalmam sincs mi baja van, én nem ártottam neki soha
A fiatalabb bátyámmal köszönni sem köszönünk és egy szót nem beszéltünk még soha életünkben
A nővéremmel kereken 20 éve találkoztam utoljára, kétszer beszéltem vele akkor barátságosnak tűnt de amikor apánkról feljött a szó akkor átváltott kissé más hangnembe
Ma már az utcán is elmehetne mellettem, szerintem meg sem ismerném olyan szinten elmosódtak már az emlékeim róla
4 unokatestvérem van, ebből eggyel tartom a kapcsolatot, együtt nyaralt Siófokon a lányommal. Viszi minden évben. Az öccsét ritkán látom.
Apai ágon, hát a kisebbikkel apám temetésén találkoztunk először, a nagyobbikat akkor láttam másodjára, előtte kb 3 évesen, temetésen meg már 20 körül volt.
Rengeteg unokatesóm van, fel se tudom sorolni hány. Egyikőjükkel sem vagyok jóban, mivel mindig is más városban éltünk és elég nagy a korkulonbseg is. Van olyan unokatesom, akinek a gyereke lehetnék. Milyen közös témánk lehetne így, hogy néhány évente találkozunk?
Úgyhogy ez van, ilyen példa is van.
Hát ezt így nem mondanám, hogy nem vagyunk jóban, de egyikkel sem vagyok rosszban. Inkább olyan semlegesnek mondanám, lévén nem is találkozunk szinte sose.
Nagyon sok unokatesóm van, kettővel tartom a kapcsolatot, és velük tényleg jóban vagyok. Mindketten első unokatesók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!