Mit tegyek ha nem akarok találkozni az unokahúgaimmal? 19L
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem akarok találkozni az unokahúgaimmal mert rosszul érezném magam. Nem azért mert rossz emberek csak én itt vagyok 19L és még senkivel sem voltam, még párkapcsolatom sem volt. És ők is kijárták az általános iskolát és valószínűleg tettek már valamit a másik nemmel és lelkiismeret furdalást, fájdalmat éreznék még jobban mint most ha találkoznék velük (hozzánk jönnek le holnap)és tuti kérdeznék ezeket a dolgokat mert ez egy általános téma..2020. júl. 21. 07:23
11/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, de a mi családunkban soha nem volt általános téma senkinek a szexuális élete. Ez magánügy, ha faggatnak közöld velük, hogy nem kívánod megtárgyalni. Esetleg közöld, hogy te várni akarsz a nászéjszakával a házasságig. Ezen valószínűleg kiakadnak. :)
12/13 anonim válasza:
Kérdező, elsősorban ne aggódj a párkapcsolatok miatt, te lehet, hogy későn érő vagy. Semmi gond nincsen ezzel. Ne siess el semmit.
Az unokatesóidnak mondd azt egyszerűen, hogy nem akarsz a magánéletedről beszélni.
Ehhez jogod van.
13/13 anonymousreview60 válasza:
"te lehet, hogy későn érő vagy. Semmi gond nincsen ezzel. Ne siess el semmit." Igen.
"Az unokatesóidnak mondd azt egyszerűen, hogy nem akarsz a magánéletedről beszélni." Akkor miért jönnek össze a rokonok? Nem beszélni = szégyellni = érdekes = feszegetni. A békénhagyásra a felnőttek képesek, a kamaszok nem, ezért kell az elkerülőstratégia.
"Ehhez jogod van." Igen, csak ebben a korosztályban még kevéssé érvényesíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!