Mit tegyek ha nem akarok találkozni az unokahúgaimmal? 19L
Meséld el nekik, hogy nem ettől lesz nagy lány valaki.
Ha annyira általános téma, akkor miért nem lehet ezen a baromságon túllépni (társadalom szinten), hogy jaj az xy már ennyi idős és még semmi nem volt.
Nem kell emiatt rosszul érezned magad. Ha meg kicikiznének, hagyd ott őket.
#4: "Hazudj nyugodtan, kit érdekelnek" Nem mindenkinek megy.
#5: "19 éves vagy. Ennyi idősen lehetne annyi eszed, hogy nem beszéled ki a magánéleted, főleg nem kamasz luvnyákkal." B+, nem vagy segítőkész. Látom, nem érted a csíziót. A Kérdezőnek eddig valamiért nem sok/semmi kapcsolata a másik nemmel. Erről valószínűleg már kérdezgették rokonok stb. Emiatt már érez egyfajta nyomást, elvárást, aminek nem felel meg, emiatt már szégyelli magát, és nem akarja, hogy boncolgassák őt evégett.
Kérdező, azt javaslom, hogy ne hazudj, hanem csűsztass, mondj semleges dolgot!:
Te: Volt pár alkalom [gondolva: amikor próbálkozhattam volna], de akkor még nem jött össze [mert nem is próbálkoztam, felsültem, ...]
Ők: Van valaki a láthatáron?
Te: Most nincs. És nektek?
Innentől csak ügyes hallgatóságnak kell lenned, mert a nők (is) szeretnek erről beszélni, és csak faggatnod kell őket. Ezzel el is terelődik a szó. Utána átválthastsz más témára.
Akik azt írják, hogy hazudozz, nyilván lehetnek vagy 15 évesek.
6
Pontosan tudom mi a háttere ennek, nem engem kell kioktatni, hanem a 19 éves kislányt, aki nem képes annyit mondani, hogy magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!