Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha nem akarok...

Mit tegyek ha nem akarok találkozni az unokahúgaimmal? 19L

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem akarok találkozni az unokahúgaimmal mert rosszul érezném magam. Nem azért mert rossz emberek csak én itt vagyok 19L és még senkivel sem voltam, még párkapcsolatom sem volt. És ők is kijárták az általános iskolát és valószínűleg tettek már valamit a másik nemmel és lelkiismeret furdalást, fájdalmat éreznék még jobban mint most ha találkoznék velük (hozzánk jönnek le holnap)és tuti kérdeznék ezeket a dolgokat mert ez egy általános téma..

2020. júl. 21. 07:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Meséld el nekik, hogy nem ettől lesz nagy lány valaki.

Ha annyira általános téma, akkor miért nem lehet ezen a baromságon túllépni (társadalom szinten), hogy jaj az xy már ennyi idős és még semmi nem volt.

Nem kell emiatt rosszul érezned magad. Ha meg kicikiznének, hagyd ott őket.

2020. júl. 21. 07:31
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
megmondod nekik, hogy semmi közük hozzá, foglalkozzanak a saját dolgukkal
2020. júl. 21. 07:31
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Kicsit lódíts. Olyasmit mondj nekik amit hallani akarnak. Majd kérdezz vissza, olyan témában amiben te vagy nyeregben.
2020. júl. 21. 07:36
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Hazudj nyugodtan, kit érdekelnek
2020. júl. 21. 07:47
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
19 éves vagy. Ennyi idősen lehetne annyi eszed, hogy nem beszéled ki a magánéleted, főleg nem kamasz luvnyákkal.
2020. júl. 21. 07:58
 6/13 anonymousreview60 ***** válasza:
68%

#4: "Hazudj nyugodtan, kit érdekelnek" Nem mindenkinek megy.

#5: "19 éves vagy. Ennyi idősen lehetne annyi eszed, hogy nem beszéled ki a magánéleted, főleg nem kamasz luvnyákkal." B+, nem vagy segítőkész. Látom, nem érted a csíziót. A Kérdezőnek eddig valamiért nem sok/semmi kapcsolata a másik nemmel. Erről valószínűleg már kérdezgették rokonok stb. Emiatt már érez egyfajta nyomást, elvárást, aminek nem felel meg, emiatt már szégyelli magát, és nem akarja, hogy boncolgassák őt evégett.

Kérdező, azt javaslom, hogy ne hazudj, hanem csűsztass, mondj semleges dolgot!:

Te: Volt pár alkalom [gondolva: amikor próbálkozhattam volna], de akkor még nem jött össze [mert nem is próbálkoztam, felsültem, ...]

Ők: Van valaki a láthatáron?

Te: Most nincs. És nektek?

Innentől csak ügyes hallgatóságnak kell lenned, mert a nők (is) szeretnek erről beszélni, és csak faggatnod kell őket. Ezzel el is terelődik a szó. Utána átválthastsz más témára.

2020. júl. 21. 08:25
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Akik azt írják, hogy hazudozz, nyilván lehetnek vagy 15 évesek.

6

Pontosan tudom mi a háttere ennek, nem engem kell kioktatni, hanem a 19 éves kislányt, aki nem képes annyit mondani, hogy magánügy.

2020. júl. 21. 08:39
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
a 19 éves ugyanúgy kamasz még kb egy korosztály
2020. júl. 21. 09:11
 9/13 anonim ***** válasza:
36%
ilyen hülye érvet sem hallottam még, bocsi. :D
2020. júl. 21. 09:24
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
pedig így van. Manapság 25 éves korig is lehet kamasz valaki.
2020. júl. 21. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!