Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csinálnátok ha a csaladoto...

Mit csinálnátok ha a csaladotok 3x látogatott volna meg mióta a mostanra már férjemmel együtt élnetek? (5 éve)

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a családom nem látogat igazán, csak azt várják, hogy mi menjünk. Már van egy kis babánk is. Akivel azért nehéz utazni. Nem egy városban élünk kb 20km-re. Szerintetek nem kellene többet látogatniuk engem?

2020. júl. 20. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a helyzet nálunk is, csak anyámék 10km-re laknak...

Ha mi nem megyünk, nem találkozunk... anyám váltig állítja, hogy én könnyebben alkalmazkodok a mostmár 15hós fiammal, mknt ök. Nekik ott van 2 kistesóm (10és12évesek), hogy nehezebb nekik bárhova is elindulni velük, mint nekem ezzel az 1 picivel.

Meg tesóméknak suli, nyáron minden nap edzés, ők mennek minden nap, én meg csak úgyis itthon vagyok a gyerekkel, rámfér a kimozdulás (anyám szavai)

4éve költöztem el otthonról, ők 1x voltak nálunk. Mi mióta megvan a fiam, durván 2havonta megyünk. Férjem nem hajlandó velünk jönni ilyenkor.

2020. júl. 21. 06:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
11-es, nem mondod, hogy két ekkora gyerekkel anyádnak nehéz 10 km-t megtenni? :D Ugye tudod, hogy ez csak kifogás? Nekem 12 éves a nagyobbik fiam, egy éve naponta megtesz 20 km-t egyedül, vonattal. Ha együtt megyünk, akkor sem miatta macerás menni, hanem a négyéves öccse miatt, de még az is simán kivitelezhető. Két tíz év fölötti gyerekkel utazni semmiféle nehézséget nem jelent, anyukádnak nincs kedve megmozdulni, ennyi az egész.
2020. júl. 21. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:

12es. Tisztában vagyok vele... nekem az 1évessel nem kihívás, nem hogy egy önálló gyerekkel...

A fiammal mi napi 60km-eket megteszünk...

Ja és nekik is ott a kocsi..

11es voltam

2020. júl. 21. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!