Van értleme vendégek nélkül eljegyzést tartani?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék senkit hívni. Rémálmom egy olyan ünnepség, ahol én vagyok a figyelem középpontjában.2020. júl. 8. 16:37
11/17 anonim válasza:
Nem értem - miért kellene vendéget hívni?
Nekem eszembe se jutott, hogy kellene. Az esküvőnkön is 2 tanú volt.
Nekünk az volt a fontos, hogy összekötjük az életünket, nem a rongyrázás, a parasztvakítás.
12/17 anonim válasza:
Ez az egész eljegyzéssel van egy hatalmas bajom.
A pasi készül rá akár évekig. Mindent végig gondol és ad 3 másodpercet a másiknak, hogy az döntsön.
Mi ebben a romantikus? Az, hogy nem tiszteli annyira a saját párját, hogy egy ilyen fontos esemény előtt beszéljenek erről?
Ezt tessék végig gondolni.
13/17 A kérdező kommentje:
Átbeszéltük ezt.
2020. júl. 9. 13:45
14/17 anonim válasza:
12 -azért a leendő menyasszony is készülődik ám... Nem úgy van az, hogy odapattan a buszmegállóban egy ismeretlenhez és döntésre kényszeríti :)
15/17 anonim válasza:
#14 te biztos több menyasszonnyal beszéltél, mint egy pszichológus :) te már csak tudod, mi a helyzet.
17/17 anonim válasza:
Csak úgy van. Miért kellene oda még valaki? Kettőtök dolga. Az már nagyon régi szokás, hogy családi körben megkérni valaki kezét. Pedig én is 40 múltam, de felénk ez réges-rég nem szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!