Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van értleme vendégek nélkül...

Van értleme vendégek nélkül eljegyzést tartani?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék senkit hívni. Rémálmom egy olyan ünnepség, ahol én vagyok a figyelem középpontjában.

2020. júl. 8. 16:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Lemaradt: férfi vagyok.
2020. júl. 8. 16:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lemaradás ez csak egy eljegyzés nem feltétlen kell nagy dobra verni, nem esküvő ez
2020. júl. 8. 16:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Van. A családnak elmondjátok együtt.
2020. júl. 8. 16:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nekünk nem volt semmi, kettesben kért meg, aztán elmondtuk a szülőknek, akkor koccintottunk velük és ennyi
2020. júl. 8. 16:45
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Miért ne lenne értelme?
2020. júl. 8. 17:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
van, sokkal meghittebb,szebb, és belsőségesebb, mint a sokszereplős.
2020. júl. 8. 17:04
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Van értelme, az esküvő is lehet két tanúval - főleg, ha zavar a közönség, ez a legjobb
2020. júl. 8. 17:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Bár attól függ, mit értesz eljegyzés alatt. A lánykéréshez nem kell közönség, és ennek bejelentéséhez is elég a szűk család. Nem kell bulit tartani hozzá, ha nem akarsz.
2020. júl. 8. 17:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a párom megkérte a kezem, akkor utána a szüleinkkel és a nagyszüleinkkel egy vasárnapi ebéd keretében ünnepeltünk. Mondhatjuk, hogy így meg is volt tartva, de nem lett nagy dobra verve. Anyukám ugyanazt főzte, mint amit vasárnap általában ebédre eszünk. Rendeltünk egy tortát, és kaptam egy csokor virágot. Ebéd után beszélgettünk egy kicsit, és mindenki ment a dolgára. Lényegében semmi nem történt, csak egy ebéd, nem voltunk a figyelem központjában, bár minket ünnepeltek.

Szerintem ha nem akarsz tartani semmit, az sem gond, igazából mi sem terveztük, de a szülők akarták, nekik fontos volt, mi sem haltunk bele. Sok esetben ekkor találkozik először az eljegyzett pár szűkebb családja, így régebben szerintem ezért volt nagyobb hagyomány. A lényeg, hogy legyen úgy ahogy ti akarjátok, csak azért nem kell tartani semmit, mert muszáj. :)

2020. júl. 8. 17:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megkéred a kezét jobb ha kettesben vagytok. Raksz be egy hangulatos zenét, kidíszíted a szobát, és megkéred a kezét. Így sokkal meghittebb. A hozzátartozóknak meg együtt bejelentitek a hírt, esetleg egy családi ebéd keretében megünneplitek, koccintotok.

Nem kell nagy dobra verni, rám szó szerint a hányinger jön mikor filmben, vagy az utcán meglátok egy nyilvános lánykérést, szerintem gáz. A párom egy hotelban kérte meg a kezem, ahol kettesben voltunk és sokkal jobb volt.

2020. júl. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!