Hogyan értessem meg a családommal, hogy a párom nem igényli a családi összejöveteleket?
Kérdező, a 12-es szitu egyáltalán nem biztos, hogy kifejezetten a párod személye ellen irányult. A férj kiakadhatott azon is, hogy a felesége ugyan miért is nyilatkozik az ő nevében? Én is utálom az ilyet, majd én eldöntöm.
Az pedig, hogy nem engedi azonnal a tegeződést, nem egy egetrengető dolog. Az idősebbek közül egyáltalán nincs mindenki oda ezért a “tegeződjünk azonnal” dologért, de ettől még nem az adott embert nem szereti.
Miért nem mentek akkor amikor nincs nagy családi party?
Elmentek csak a szüleidhez és kész.
Ha hozzánk jöttek volna látogatóba, lehetett volna teheződni, ugyanis az én húgom még kiskorú, 19 év van köztünk. Nem olvastam, az anyós mennyi idős meg a testvér mennyi idős. Illetve, a testvér engedményezte a "tegezz minket nyugodtan" kijelentéssel, ez arra utal, hogy a srác még nem is tegeződött, hanem anyós testvérének a férje mondta a feleségnek, hogy őt ne tegezze. Tehát a kérdező párja meg sem szólalt :D
Én sem járok a férjem családjához, és nem! Nem kell senkit elviselni, lehet az anyós, vagy a huszadik rokon. Nem szimpi, nem, ez van. Senki kedvéért nem kell kényszeresen vigyorogni senkire, főleg olyanra nem, aki megbánt. A férjem, érdekes megérti, elfogadja döntésem, sok vita volt már az anyja miatt, az anyós tapintatlan, megalázott stb férjem füle hallatára, tehát teljesen megértő.
A jelenlegi kérdésben nem ismerjük a körülményeket, tehát nagyon véleményt sem lehet mondani. De az, hogy bárki kedvéért kényelmetlen szituációba hozzuk magunkat és szorongjunk a családi összejöveteleken, az nem járja. Aki szerint ki lehet bírni, akkor ők bírják csak nyugodtan, meg morogjanak a bajszuk alatt, ha már nem képesek kiállni magukért... :D
Ezek a kommentek.
Te jó ég.
Elég sokan éltek megfelelési kényszerben,már bocs.
Miért lenne íratlan szabály,hogy 3 havonta találkozni KELL a párod rokonaival?
Meg "pofavizit".
Látszik mennyire egy képmutató világban élünk.
Van,aki ebből nem kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!