Normális, hogy nem tudnék regálni a halálra?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nem mutatnék komolyabb reakcót ha elveszíteném egy rokonom/szerettem. Például ha most a szüleim elém állnának azzal, hogy meghalt a nagymamám, nem tudom, mit mondanék. És amit mondanék azt is csak azért mondanám, hogy lássák, hogy valami sajnálatot mutatok. Pedig ez nem így van. Szeretem a nagyszüleimet...2020. jún. 20. 21:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem ezen nem kéne gondolkodnod. Egyébként is így nem is lehet csak úgy reagálni mivel tudod hogy nem igaz. Csak abban a pillanatban tudnád meg milyen is valójában.
2/8 anonim válasza:
Ma temettuk a nagymamámat. Teljesen más az elképzelés és a valóság. Én teljesen magamba zuhantak.
33 N
3/8 anonim válasza:
Sokan ezt képzelik amíg még nem volt haláleset a családban. A temetésen állva a legtöbb ember megtörik. Persze biztos van kivétel, de amíg nem élte át valaki egy igazán közeli szerette halálát, annak fogalma sincs róla milyen.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom nornális-e, de én is így voltam gyerekkoromban. Több rokonom is meghalt, és még sírni sem tudtam a temetésükön, pedig szerettem őket. Nagyon szégyelltem magam, de egyszerűen ez volt és kész. Ma már sokkal érzelmesebb vagyok, minden szaron elsírom magam.
5/8 anonim válasza:
4 éve halt meg az anyukám, apukám pedig most februárban. Én nem tudtam sírni viszont teljesen magamba zuhantam. Az adta meg a löketet a síráshoz amikor már azt láttam, hogy a földet szórják az urnára. Tudom kicsit morbid. De mindenki máshogy éli meg
6/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok amúgy, nem feltétlen jelent ez rosszat. Felesleges ezen stresszelni, mindenki máshogy dolgozza fel.
7/8 anonim válasza:
Az is lehet, hogy mikor megtudod a hírt, nem reagálsz sehogy, de aztán mikor leülepszik, akár hetek után, már igen.
8/8 anonim válasza:
Feleslegesen aggódsz ezen. "Mi lenne ha?" Vagy megfelelni akarsz valami illemnek, vagy túlzottan kontrollálni szeretnéd a valóságot, esetleg félsz, hogy nem vagy elég érző szívű? Vagy egyéb? :-) Lesz, ahogy lesz majd akkor. Most még élnek, néha hívd fel őket, vagy legyél velük, meséltesd őket, ez az idő még a tiétek, most készíthetsz velük emlékeket a későbbiekre. Koncentrálj arra, amit most meg tudsz tenni.
Én mondjuk nem hatódtam meg, amikor a nagyszüleim meghaltak, szerintem a szüleim halálakor sem fogok, de nekem nem túl jó a viszonyom velük. Egy idős barátom halálakor viszont sírtam. 50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!