Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógorom miért nem kérdezi meg...

Sógorom miért nem kérdezi meg tőlem hogy vagyok vagy mi újság?

Figyelt kérdés
Amikor jön vagy amikor megyünk, akkor csak nagyon ritkán kérdezi meg.
2020. jún. 14. 22:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én a "hogy vagy" kérdésre kivétel nélkül azt szoktam válaszolni hogy "jól" . Nem szeretek panaszkodni. A mi újság rosszabb, mert nem tudok rá mit mondani. Ilyenkor valami sztorit várnak? Tehát jön a semmitmondó válasz, a "semmi". Még ha van is újság, akkor sem biztos hogy van kedvem beavatni az illetőt, mert alapból nem vagyok pletykás.

A hogy vagy kérdést én csak a nagyon közeliektől kérdezem meg és csak akkor amikor valóban érdekel, pl mert éppen műtét után van vagy hasonlók.

2020. jún. 15. 10:07
 22/23 anonim ***** válasza:
21. vagyok. Mert ilyenkor az emberek nem kíváncsiak igazából arra hogy hogy vagy. Valahogy viszont el kell indítani egy beszélgetést. Van aki a mi újsággal kezdi. Ha a sógórod beszélgetést kezdeményez veled a nélkül hogy ezeket megkérdezné nem értem mi a gond.
2020. jún. 15. 10:13
 23/23 anonim ***** válasza:
58%
Én se kérdezem meg, minek? Olyan a kapcsolatunk a családtagokkal, hogy bármi van, úgyis tudunk róla, akkor mért kezdjek azzal minden találkozást, hogy hogya vagy?
2020. jún. 15. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!