Szerintetek érdemes egyáltalán belekezdeni ebbe a kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, aki tetszik nekem. Mostanában elég sokszor találkozunk, én sem vagyok közömbös neki. A probléma az, hogy elég zűrös a családja (elvált szülők, apa nélküli unoka stb.). A szüleimnek már az sem tetszik, hogy elváltak a szülei, hát még ha tudnák a többi családi zűrjüket. A szüleimmel nem szeretnék összeveszni, mert fontosak nekem. Mi tévő legyek?2020. jún. 6. 09:40
21/33 anonim válasza:
Szerintem nem jól közelíted meg a dolgot. Nézd fordítva. Ha a szüleid ezért szakítanák meg veled a kapcsolatot akkor milyen szülők lennének? Ha még ebbe is ilyen drasztikusan beleszólnak hogy akarják hogy önálló és boldog legyél? Nem kell "feláldoznod" magad a szeretetükért. Vannak dolgok amiket egyszerűen már nincs közük. Midig kikéred a család véleményét párválasztás előtt?
22/33 anonim válasza:
Ööö... Igen, ők a családod szeresd is őket nagyon, mert más családod, akikért neked kell kiállnod, párod, akit magad választasz, na az sohasem lesz. Szegény gyerek, még csak nem is látod, hogy ez mennyire rossz. Inkább elengedsz valakit, aki fontos is lehetne, csak ne vessz össze anyuval... Hát ne haragudj, de ez nagyon szomorú.
23/33 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ők meg akarnák szakítani velem a kapcsolatot, de az okoskodásukat továbbra is nyomatnák. Aminek az lenne az eredménye, hogy ritkán mennék hozzájuk.
Most sem kértem ki a véleményüket. A testvéremnek mondtam el, aki szintén ismeri a lányt, hogy találkozgatok vele, ő meg továbbadta a szüleimnek. Az infók a családjáról is tőle származhatnak. Sajnos az az érzésem, hogy a testvéremnek komoly szerepe van ebben, hogy a szüleim így ellenzik a lányt. Az előző barátnőmmel például semmi bajuk nem volt.
2020. jún. 6. 12:50
24/33 anonim válasza:
Akkor a testvéredet is le kell kussoltatni. Véleményem szerint neki még kevesebb beleszólása van abba hogy kivel jössz össze mint a szüleidnek(amúgy nekik sincs sok)
25/33 anonim válasza:
Azt hiszem látod hogy mi a probléma csak nem mersz szembeszállni velük. Máskülönben nem tennél fel ilyen kérdést kb 25 évesen (nem derült ki). Megértem hogy családi idillt szeretnél, de ez csak úgy tud fennt maradni ha megfelelsz az elvárásaiknak.
26/33 Savlekotő válasza:
Hagyd a lányt békén jobbat érdemel,neked sose lesz szabadon választott társad,fogadd el akit a szüleid oda hoznak és játsszátok a tökéletes családot kifelé.. Jól sejtem hogy a jólét végett nem állsz ki magadért,van a pénz hogy korpásodik a fejünk..
27/33 anonim válasza:
Nem érdemes ebbe a kapcsolatba belemenni. És nem azért mert a szüleid ellenzik, hanem mert ha te így gondolkodsz, akkor nem is érdekel annyira a csaj. Ha nekem kell valaki akkor eszembe se jutna azért nem járni vele, mert akkor jajj anyukám majd nem beszél velem... Nézd csak meg a történelem során hány olyan szerelem volt amit a szülők elleneztek, na ott nem így gondolkozott a pasi
28/33 anonim válasza:
Fú de buta, primitív családod van. "Össze ne állj a Rehák Manyi lányával, mert azok milyen rondán váltak el." A lány nem tett semmi rosszat, és a szülei válása miatt stigmatizálják??? (Amihez amúgy megjegyzem senkinek, semmi köze) Ha te emiatt kioffolod szegényt, akkor meg is érdemlitek egymást a szüleiddel (a lány pedig csak jobban jár, ha nem kerül be a falu legjobb hírű családjába)
29/33 anonim válasza:
Igen érdemes. A lány és te számítasz. Elváltak szegénynek a szülei nehogy már a szivét is összetörd!? A szüleid meg majd később elfigadják idő kell nekik.
30/33 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy járok a lánnyal, majd csak megbékélnek vele a szüleim. De a szüleim sajnos továbbra sem képesek ezt elfogadni, állandóan próbálnak lebeszélni róla. Csak azt hajtogatják, hogy az elvált szülő gyereke lelkileg sérült, nincs stabil családi háttér, és nagyobb eséllyel válnak ők is a példa miatt. Közben azt mondják, hogy nem akarnak beleszólni a dologba. xD Vicc, hogy egy olyan lányt emlegetnek nekem azóta sokszor, akit korábban oltogattak. Kikészülök ebben.
2020. júl. 19. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!