Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek érdemes egyáltalán...

Szerintetek érdemes egyáltalán belekezdeni ebbe a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, aki tetszik nekem. Mostanában elég sokszor találkozunk, én sem vagyok közömbös neki. A probléma az, hogy elég zűrös a családja (elvált szülők, apa nélküli unoka stb.). A szüleimnek már az sem tetszik, hogy elváltak a szülei, hát még ha tudnák a többi családi zűrjüket. A szüleimmel nem szeretnék összeveszni, mert fontosak nekem. Mi tévő legyek?

2020. jún. 6. 09:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
97%
De a lánnyal konkrétan van bajuk, vagy csak úgy eldöntötték, hogy ő nem lehet a párod egy olyan dolog miatt, amiről nem tehet? De mondjuk tök mindegy. Neked ő nem elég fontos ehhez, szóval ne rabold szerintem az idejét. Az meg tisztán lejön, hogy ha véletlenül bele is kezdenétek a kapcsolatba, hagynád, hogy a kis céltáblájuk legyen. Tegyél neki egy szívességet és ne sebezd meg még jobban. Hagyd őt. A szüleidet inkább nem minősítem, sem téged.
2020. jún. 6. 11:48
 12/33 anonim ***** válasza:
94%

Jézusom.. Hány éves vagy?

Mikor szeretnél felnölni, saját lábra állni, saját életet élni úgy ahogy neked és nem úgy ahogy a szüleidnek megfelel?

Mikor növesztesz tököt? 🤔

Soha a büdös életbe nem engedtem szüleimet beleszólni az életembe, pláne nem a párválasztásomba.

Ők max 2 dolgot tehetnek, elfogadnak támogatnak. Ha nem akkor azt már rég megette a fene..

2020. jún. 6. 11:50
 13/33 anonim válasza:
70%
Szerintem ez a te döntésed kell, hogy legyen, a szüleiddel nem kell megszakítanod a kapcsolatot, próbálj meg beszélni velük, akármennyire reménytelen is a helyzet. Plusz annyi, hogy a lány mennyire szimpatikus neked. Ha tényleg elképzelhetetlennek tűnik az életed nélküle, akkor mondjuk hozz össze egy találkát a szüleiddel, meg a csajjal, hátha úgy "összeszoknak".
2020. jún. 6. 11:54
 14/33 anonim ***** válasza:
93%
Mond már meg, hogy hány éves vagy! Egyedül élsz, vagy a szüleiddel, nem lehet, hogy veled van a baj, nem a lánnyal való hozzáállásukkal (mentális problémák)?
2020. jún. 6. 12:01
 15/33 anonim válasza:
100%
Nem megséreteni akarlak, de a csaj helyében még én nem állnék össze veled. Tudod kinek kéne olyan pasi aki az anyukája mellett áll ki egy olyan dologban amiről én konkrétan nem is tehetek..
2020. jún. 6. 12:17
 16/33 A kérdező kommentje:
25 éves. Nem a szüleimmel, de az övék a lakás, ahol lakok. Nem hinném, hogy velem lenne a baj, én nem akarok sznob lenni mint a családom. Senki sincs, aki kiállna mellettem a családból, így úgy érzem, hogy ellenszélben nem tudnánk boldogok lenni a lánnyal.
2020. jún. 6. 12:18
 17/33 A kérdező kommentje:
Nem álltam ki az anyukám mellett, össze is vesztünk ezen, de azt sem szeretném, ha megromlana a kapcsolatom az anyukámmal.
2020. jún. 6. 12:23
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Gondold végig, képes vagy-e arra, hogy életed végéig egyedül maradj, ha esetleg minden választottad ellen kifogásuk lesz.
2020. jún. 6. 12:25
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogyha a szüleid most ezt csinálják akkor később is ezt fogják. Ezt fogják csinálni a feleségeddel is ha lesz. Nem is tudod mennyire meg tudja keseríteni az emberek életét az ilyen felfogás, ha hagyják.

Nem kellene a szüleiddel megszakítani a kapcsolatot. Miért kellene? Egyszerűen ha nem tetszik amit teszel akkor az az ő bajuk. De én a helyedben elkezdeném félrerakni saját lakásra hogy függetlenedjek tőlük. Amíg ingyen laksz addig könnyű lenne. Mert amíg az ő lakásunkban laksz addig sakkban tudnak tartani.

Huszonéves koromban az ismerőseim felének elváltak voltak a szülei. Komolyan a gyerek tehet erről? Legyél már egy kicsit határozottabb!

2020. jún. 6. 12:27
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen, önállóan élve fel sem kellene merülnie, hogy a családoddal megoszd, hogy kivel ismerkedsz, az meg nonszensz, hogy arra hivatkozzanak, hogy elváltak a szülei.

Hacsak nem titkolsz el valami lényeges szempontot, akkor arra lehet következtetni, hogy teljesen önállótlan vagy.

2020. jún. 6. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!