Minek örülne egy tizennégy éves kislány?
De most komolyan, én voltam egyedül olyan tini, hogy nem csak magamra kentem-fújtam, amit kapok, hanem volt elképzelésem arról, hogy ki vagyok, mi illik hozzám, mit szeretek, mit nem?
Amit úgy kaptam, hogy nem kértem, azok egy dobozban vannak, mert nem kellenek.
Egy tininek még legtöbbször nincs kiforrva a személyisége, és hacsak nem egy elkényeztetett minipics@, akkor 14 évesen még nincs kialakult smink és illat ízlése, hanem örül, ha kap valami minőségibb, "felnőtt" cuccot. Nyilván az utalvány az, amivel ilyen szempontból nem lehet mellélőni, de gondolom ez a kérdezőnek is eszébe jutott magától, szóval a kérdés alapján nem azt akar venni. Meg az ilyesmiket ha nem tetszik, akkor blokkal kipróbálás nélkül vissza is lehet vinni, szóval dobozban tárolgatni mondjuk nettó hülyeség.
Persze minden osztályban van egy-két lány, aki nagyon egyéniség, és csak fekete szemhéjpúdert mázol magára, de a legtöbb kiscsaj örül az ilyesminek.
De egy tininek van orra. Én pl. tiniként sem szerettem a cukorkás pitsaszagokat. Nem szerettem az állatos, vagy csillivilli ékszereket. Vagy a színes szemhéjpúdereket.
Nem egy kisbabáról beszélünk, hanem egy tinédzserről. Azt meg egy tini is tudja, hogy a citrusos illat tetszik neki jobban, vagy a virágos.
Mondjuk lehet igazad van, nincs gyerekem, így lehet, hogy manapság bambák a kölykök, és örülnek mindennek, ami eléjük van téve. Az én koromban volt kedvenc színünk, bandánk, stílusunk, amit ismertek a szülők és a barátok. És az ajándékkal örömet akartunk szerezni, nem csak letudni.
#24, gondolom, te kötöttél bele az én könyvutalványos ötletembe is. Nem mondom, kicsit többet kritizálsz, mint amennyi ötletet magad adsz (konkrétan egyet se írtál, ha jól látom). Picit visszatetsző...
Senki nem mondta, hogy a kérdezőnek kötelező XY parfümöt adnia, de te már veszekedsz azzal a válaszolóval is. Holott csak néhány tippet merészelt írni. A kérdező nyugodtan kipuhatolhatja, hogy az illető lány milyen illatokat használ (ahogy ezt ő maga írta). De te már gyakorlatilag eldöntötted, hogy úgyis csak le akarja tudni, a lány meg hülye, örül az mindennek.
Valami személyeset: X alkalom -amikor beszélgetek veled,
-amikor filmet nézek veled,
-sütit sütök veled,
-amikor elmegyek veled vásárolni,
-stb.
Írtam a bolondbiztos ötletet: kérdezze meg a szülőt.
Lehet, hogy neked veszekedés az, ha két ember nem ért egyet, sajnálom. Nekem úgy jött le, hogy a kérdezőt érdekli, mit kap a lány, nem csak hozzá akar bszni valami leárazott parfümöt, és annyi.
A könyvutalvány is legyen specifikus. Lehet, hogy soha nem jár Libribe, lehet helyette antikváriumba jár, vagy máshol törzsvásárló. Ezt is a szülő tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!