Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Minek örülne egy tizennégy...

Minek örülne egy tizennégy éves kislány?

Figyelt kérdés
Az unokahúgomnak lesz a ballagása nyolcadikból, és nem tudom mit vegyek neki. Tudom, hogy nekem kéne tudnom, hogy mit szeret, de egyszerűen nincs ötletem. Ami mostanában leköti az a tik tok ennyi.

2020. jún. 5. 13:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%
10-es, miert? Ha 40 eves vagy nem teheted meg mert az emberek 50%-a 14 evesnek fog gondolni fejben? Szerintem nincs azzal gond, ha egy felnott ember kb.10 masodperc erejeig gyerek :)
2020. jún. 5. 14:32
 12/33 anonim ***** válasza:
17%
Nincs vele probléma csak nem mutassa ki a nyilvánosság számára hogy ilyen szinten van....
2020. jún. 5. 15:05
 13/33 anonim ***** válasza:
90%

nem azzal van a probléma, hogy jól érzi magát, meg gyerek egy picit, hanem azzal, hogy proli primitívek a legtöbben akik ott vannak.

Létezik ott is értékes tartalom, elismerem, de 99,8% magamutogató primitív ember.

2020. jún. 5. 15:07
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Szeret ruhát venni? Ruhaboltos utalvány mondjuk 15-20 ezer Ft értékben.

Szereti a kozmetikumokat? DM kártya vagy ha már van neki, tehetsz rá pénzt.

Szereti a könyveket? Könyvutalvány.

Sportol valamit? Sportjával kapcsolatos ajándék.

Rajzol, fest? Vászon, ecset, jó ceruza stb.

2020. jún. 5. 15:10
 15/33 anonim ***** válasza:
27%
Akkor ne menj fel instagramra,mert ha valaki lefényképezi magát primitív és magamutogató.
2020. jún. 5. 15:12
 16/33 anonim ***** válasza:
32%
Smink pl valami jo fajta szempillaspiral,szemceruza,szajfeny! Szolid ezust fulbevalo. Telefontok amin flamingok vannak az nekem is bejon. :D
2020. jún. 5. 15:13
 17/33 anonim ***** válasza:
65%

15-ös, ígyvan, az is nagyrészt erről szól...de annyira szeretem a Japán Makákós képeket *-* :DD

Insta jobban szól másról, mert oda művészek, természetfotósok stb is töltenek fel képeket, videókat, ügyes emberek.

Tiktokra csak azért megy értékes tartalomgyártó, mert ott több embert elérhet. Egyébként annak hogy zenékre tátogok 0 eszmei értéke van és már 5 évesen sem volt vicces. Viszont arra tökéletes, hogy a csöcsüket meg seggüket mutogassák.

[link]

2020. jún. 5. 15:22
 18/33 anonim ***** válasza:
92%

Mi az isten az a tik tok? Komolyan, egyre több helyen látom írva, de amikor még iskolában kérdeztem drága osztálytársaimat, egyikük se tudott nagyon válaszolni. xd

Kérdésre visszatérve...

1) Kérdezd meg a szüleit, miket szeret, miket csinál, vagy úgy konkrétan minek örülne.

2) Szerintem a pénzcsokrot hanyagold. Mármint biztos örülne neki, hogy azt vehet, amit szeretne, csak olyan személytelen az egész.

3) Amit én adnék neki (karácsonykor ezt adtam annak a lánynak, akit húztam): Borítékok. Mondjuk legyen négy boríték, példának. A boríték elejére az van írva: Bonts ki, ha éhes vagy (kibontja, van benne egy milka csoki). Másodikat kibontja, amire az van írva: Bontsd ki, ha kozmetikushoz szeretnél menni (kibontja, talál benne 5 ezret, kb annyira szokott kerülni). Harmadikat is kibontja, amire az van írva: Bontsd ki, ha unatkozol (mondjuk legyen vásárlási utalvány). Negyedikre ez van írva: Bonts ki, ha utaznod kell (3 db vonaljegy, szerintem bármikor jól jöhet, ha van bérlete akkor is, mert elfelejtheti, hogy lejárt).

Tehát ilyenek. Ezek persze lehetnek más dolgok, amit te kitalálsz, mégis személyesebbek és hasznosak.

2020. jún. 5. 15:32
 19/33 anonim ***** válasza:
93%
Annak örülnék a legjobban, ha megkérdeznéd a szülőmet, és tuti, olyat kapnék, amit használok. Mert könyvutalvány, oké. Én ilyen idősen külföldről rendeltem az angol anyanyelvű könyveket, a Libriben nem tudtam volna venni semmit.
2020. jún. 5. 16:16
 20/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, adtatok egy pár jó tanácsot!
2020. jún. 5. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!